Teroristi

Ispovijest robinje o zvjerstvima terorista: Moju bebu su skuvali živu u metalnoj kutiji

Islamska država poznata je po brojnim monstruoznim djelima, a među njima je i maltretiranje žena koje borcima ozloglašene terorističke organizacije služe kao seksualne robinje.

BFV: Mogući napadi islamista biološkim oružjem

BERLIN - Napad islamskih militanata korištenjem toksičnih supstanci moguć je u svakom trenutku u NJemačkoj, rekao je izvor u obavještajnoj službi BFV.

Žene iz BiH rodile 50 djece u terorističkim kampovima u Siriji?

SARAJEVO - U bazama "Islamske države" u Siriji u protekle četiri godine rođeno je skoro 50 djece čiji su roditelji iz BiH.

Islamska država tvrdi da stoji iza napada u Liježu

LIJEŽ - Islamska država tvrdi da pripadnik te terorističke ogranizacije stoji iza napada u Liježu, u Belgiji.

Objavljen uznemirujući snimak likvidacije napadača iz Liježa

LIJEŽ - Tridesetšestogodišnji Benjamin Herman usmrtio je tri osobe u današnjem oružanom napadu u belgijskom gradu Liježu, nakon čega ga je policija ubila, a krvave scene zabilježene su na snimku objavljenom na društvenim mrežama.

Uhapšen najopasniji francuski džihadista

RAKA - Snage predvođene Kurdima na sjeveru Sirije saopštile su da su zarobile francuskog džihadistu Adrijena Guihala, poznatog po glasu koji je u ime "Islamske države" preuzeo odgovornost za napade izvrpšene u Francuskoj 2016. godine.

U Homsu pronađeno oružje terorista proizvedeno u zemljama NATO

DAMASK - Sirijski vojnici i članovi ruskog Centra za pomirenje sukobljenih strana u Siriji pronašli su u sirijskoj pokrajini Homs skladišta oružja koje je proizvedeno u državama članicama NATO saveza, kao i podzemne prostorije za proizvodnju eksploziva, saopšteno je iz Centra.

Objavljen uznemirujući snimak bombaškog napada u Indoneziji

SURABAJA - Bombaš samoubica na motociklu u ponedjeljak ujutro u gradu Surabaji ranio je nekoliko policajaca ispred policijske stanice, dan nakon što su teroristi u samoubilačkim napadima na crkve u tom indonezijskom gradu usmrtili najmanje trinaest osoba.

Petočlana porodica izvršila bombaški napad u Indoneziji

SURABAJA - Samoubilački bombaški napad koji je danas izveden na zgradu policije u Surabaji, u kojem su ranjeni policajci i civili, izvršili su članovi petočlane porodice među kojima je bilo i osmogodišnje dijete, saopšteno je iz policije Indonezije.

Teroristi uskoro na slobodi, Evropa u strahu

PARIZ -- U naredne dvije godine osuđeni za terorizam će izaći iz evropskih zatvora.

Najčitanije