Torta

Najveća i najskuplja torta u obliku mlade predstavljena u Dubaiju

Srećnici koji su imali priliku da posjete sajam vjenčanja u Dubaiju, mogli su da probaju tortu koja košta vrtoglavih milion dolara.

Lažna Švarcvald torta koja se ne peče

Od sada ćete mnogo češće uživati u neodoljivom kremastom ukusu, jer se ova "lažna" Švarcvald torta veoma brzo i lako pravi.

Kesten torta

Danas za poslasticu napravite ovu ukusnu tortu od kestena.

Dragoljub Galić uz tortu i šampanjac ušao u 109. godinu

BANJALUKA - Da su godine samo broj, dokazao je Dragoljub Galić iz Goleša, kod Banjaluke, koji je juče, uz vatromet, svjećice i šampanjac, proslavio 108. rođendan, a na prvi pogled, niko ovom djedici ne bi dao ovoliko godina, jer i dalje zrači vedrim duhom.

Prevrnuta torta od jabuka

Sastojci:

Torta sa malinama

Danas vam predlažemo da vaše ukućane iznenadite jednom poslasticom. Ovaj put odabrali smo provjeren recept za tortu sa malinama.

Labrador pojeo trospratnu tortu jutro pred svadbu

Labradorka Bela nije mogla da odoli trospratnoj svadbenoj torti, a samo par sati pred svadbu, u engleskom gradu Saut Šilds, zatekli su je sa njuškom tamo gdje joj nije mjesto.

Torta lijena žena

1 l tečnog šlaga

Bosić oženio sina, tortom u Parlamentu BiH častio i novinare

SARAJEVO - Mladen Bosić, zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma BiH, danas je u toku sjednice ovog doma prijatno iznenadio novinare.

Torta od tortilja

Ukoliko planirate da "očistite" vaš zamrzivač i da potrošite stare zalihe povrća, onda je ova torta idealna za današnji ručak.

Reklame

Najčitanije