Tramvaj

Pogledajte kako je tramvaj iskočio iz šina u Sarajevu

U Sarajevu je u ponedjeljak ujutro došlo do iskakanja tramvaja iz šina na Skenderiji, što je izazvalo velike gužve u saobraćaju.

Tramvaj iskočio iz šina u Sarajevu

SARAJEVO - Tramvaj, koji je jutros oko 9 sati iskočio iz šina na Skenderiji, uklonjen je i saobraćaj je normaliziran, javljaju federalni mediji.

Sarajlije uživale u vožnji replikom prvog električnog tramvaja

Veliki broj Sarajlija uživao je danas u vožnji replikom prvog elektricnog tramvaja na relaciji Željeznicka stanica - Bašcaršija.

Nesreća u Beogradu, muškarac podletio pod tramvaj

BEOGRAD - U Karađorđevoj ulici, oko 19 časova, muškarac star oko 30 godina podletio je pod tramvaj i smrtno stradao, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Samo jedna žena u BiH vozi autobus

BANJALUKA, SARAJEVO - U javnom gradskom prevozu u Bosni i Hercegovini radi samo 15 žena i to njih 14 upravlja tramvajem i samo je jedna za volanom gradskog autobusa.

Tramvaj udario pješaka u sarajevskom naselju Otoka

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Otoka tramvaj je udario pješaka, naveli su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Muškarac izboden na tramvajskoj stanici u Sarajevu

SARAJEVO - Dvojica muškaraca su se potukli na tramvajskoj stanici u Sarajevu, prilikom čega je jedan od njih zadobio ubodne rane.

Salutirao i vikao "Sieg Heil" u tramvaju u Zagrebu

ZAGREB – U centru Zagreba je sinoć je došlo do incidenta u kojem je lakše povrijeđena jedna osoba.

Tramvaj kojem ne trebaju šine

Prvi tramvaj koji se kreće bez šina lansiran je u jednom gradu u centralnokineskoj provinciji Hunan.

Sarajlije uživale u vožnji tramvajom iz 1895. godine

SARAJEVO - Veliki broj Sarajlija uživao je danas u vožnji replikom prvog električnog tramvaja na relaciji Željeznička stanica – Baščaršija.

Najčitanije