Tuča

Maloljetnik isječen po licu u tuči na staroj autobuskoj stanici u Banjaluci

BANJALUKA - Više lica učestvovalo je u fizičkom obračunu na staroj autobuskoj stanici u Banjaluci, a kako saznaju "Nezavisne" na mjesto događaja morala je da izađe i ekipa Hitne pomoći.

Huliganima sa "večitog derbija" prijeti 12 godina zatvora

BEOGRAD - Scene nasilja na tribinama ponovo su skrenule pažnju javnosti sa sporta na huligane, ali ovog puta se očekuje da sve dobije i sudski epilog.

Tuča u gimnaziji u Nišu, krivična prijava za dva dječaka

NIŠ - U niškoj gimnaziji "9. maj" u četvrtak se dogodila tuča, u kojoj je jedan dječak povrijeđen, a protiv dva vršnjaka koji su povrede nanijeli, biće podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje, rečeno je Tanjugu u MUP-u u Nišu.

Hrvati dobili 10.000 evra za huliganski obračun u Beogradu?

BEOGRAD - Trojica od šestorice privedenih Hrvata, koji su učestvovali u masovnom huliganskom obračunu tokom derbija u Beogradu, bili su plaćeni za učešće u tuči, dok je kod jednog od njih nađena i količina narkotika dovoljna za nekoliko godina robije, piše "Blic".

Hrvatski huligan pobjegao iz bolnice

Hrvatski huligan koji je povrijeđen u neredima na utakmici Partizana i Crvene zvezde u srijedu nestao je nakon pregleda na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu gdje je bio zajedno s još jednim Hrvatom.

Hrvatski mediji: Splićani "ratovali" sa Grobarima

U neredima na južnoj tribini stadiona Partizana tokom "večitog" derbija u srijedu povrijeđeno je više lica, a među njima je bilo i nekoliko stranih državljana.

Svjetski mediji: Krvava derbi bitka u Beogradu

BEOGRAD - Svjetski mediji u izveštajima iz Beograda sa 156. vječitog derbija između Partizana i Crvene zvezde apostrofirali su scene navijačkog nasilja i podsjetili da su problemi na tribinama redovna pojava još iz vremena raspada nekadašnje Jugoslavije.

Na jugu međusobna tuča navijača Partizana, na terenu baklje sa sjevera

Na terenu stadiona u Humskoj izbila je tuča na južnoj tribini među navijačima Partizana, a na sjevernoj tribini su navijači Zvezde napravili bakljadu.

Amerikanka nokautirala Hrvaticu, bez svijesti prevezena u bolnicu

Hrvatska košarkašica Ivana Tikvić izgubila je svijest, pošto je na nju nasrnula Amerikanka Darsi Hambi, u meču između Torina i Roguze (75:53).

Žandarmi osuđeni za napad na Vučićevog brata

BEOGRAD - Šestorica žandarma osuđeni su na šest mjeseci uslovne kazne zatvora zbog prebijanja Andreja Vučića i Predraga Malog.

Reklame

Najčitanije