Višegrad

U Višegradu održana radionica "Preduzetništvo u IT sektoru"

VIŠEGRAD - U Višegradu je održana radionica o temi "Preduzetništvo u IT sektoru", koja je okupila oko 30 učesnika, zainteresovanih za oblast informacionih tehnologija.

Otvorena izložba skulptura Jelene Božović Đurđević

VIŠEGRAD - U Gradskoj galeriji Višegrad večeras je otvorena izložba skulptura Jelene Božović Đurđević.

Novinarka "Nezavisnih" u posjeti Višegradu: Nijemi posmatrač istorije i svjedok vijekova

"Od svakog grada u kome mi je prolazio život ostali su u meni samo njegovi rubovi kako se ocrtavahu noću na nebu. I tako, ja imam u sebi sve te različite noći, uvijek isto nebo i različite pruge gradskih rubova. U meni je zato vječnost i sve mi je svejedno", zapisao je veliki Miloš Crnjanski o putovanjima...

U Višegradu, Foči i Čajniču otkriven 21 migrant

FOČA - Pripadnici Policijske uprave Foča pronašli su na području opština Čajniče, Višegrad i Foča 21 ilegalnog migranta, saopšteno je iz ove uprave.

Nestao Milivoje Radulović iz Višegrada

VIŠEGRAD - Pedesetdvogodišnji Milivoje Radulović iz Višegrada je nestao, a porodica i prijatelji mole za pomoć u njegovom pronalaženju.

Prijatelji prijavili nestanak Milivoja Radulovića iz Višegrada

VIŠEGRAD - U Višegradu je nestao Milivoje Radulović Miki, samac koji je stanovao u Kolektivnom centru u Nezucima.

Film o Likovnoj koloniji prikazan u Višegradu

VIŠEGRAD - U Andrićgradu večeras je prikazan kratkometražni film Novaka Knežića posvećen prošlogodišnjoj Likovnoj koloniji koja se tradicionalno održava u Višegradu u organizaciji Gradske galerije.

Tijelo nestalog mladića iz Višegrada pronađeno u napuštenim barakama

VIŠEGRAD - Tijelo dvadesetosmogodišnjeg Danijela Vukičevića iz Višegrada pronađeno je u napuštenim barakama u naselju Bikavac.

Mladić iz Višegrada nestao nakon telefonskog razgovora

VIŠEGRAD - Policija traga za dvadesetosmogodišnjim Danijelom Vukičevićem, koji je 2. oktobra iz kuće u Višegradu otišao u nepoznatom pravcu.

Bivši načelnik Višegrada oštetio opštinu za 5,7 miliona KM

BANJALUKA - Protiv Slaviše Miškovića (61), bivšeg načelnika Višegrada, Uprava kriminalističke policije MUP-a RS podnijela je izvještaj zbog sumnje da je zloupotrebama službenog položaja i ovlaštenja oštetio budžet ove opštine za oko 5,7 miliona KM.

Najčitanije