Višegrad

Vatra progutala krov i sprat kompleksa kod Višegrada

VIŠEGRAD - Požar, koji je zahvatio sprat i čitav krov u konaku pored Manastira Svetog Nikolaja u Draževini kod Višegrada, uz velike napore vatrogasaca i uz pomoć mještana, stavljen je pod kontrolu i ugašen prije nego je vatra progutala čitav konak sa ostalim propratnim objektima .

Đurević: Prihvat migranata nemoguća misija

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević izjavio je Srni da ova lokalna zajednica nema ni snage ni kapaciteta da primi migrante, te da je to nemoguća misija.

U Višegradu održana radionica "Preduzetništvo u IT sektoru"

VIŠEGRAD - U Višegradu je održana radionica o temi "Preduzetništvo u IT sektoru", koja je okupila oko 30 učesnika, zainteresovanih za oblast informacionih tehnologija.

Otvorena izložba skulptura Jelene Božović Đurđević

VIŠEGRAD - U Gradskoj galeriji Višegrad večeras je otvorena izložba skulptura Jelene Božović Đurđević.

Novinarka "Nezavisnih" u posjeti Višegradu: Nijemi posmatrač istorije i svjedok vijekova

"Od svakog grada u kome mi je prolazio život ostali su u meni samo njegovi rubovi kako se ocrtavahu noću na nebu. I tako, ja imam u sebi sve te različite noći, uvijek isto nebo i različite pruge gradskih rubova. U meni je zato vječnost i sve mi je svejedno", zapisao je veliki Miloš Crnjanski o putovanjima...

U Višegradu, Foči i Čajniču otkriven 21 migrant

FOČA - Pripadnici Policijske uprave Foča pronašli su na području opština Čajniče, Višegrad i Foča 21 ilegalnog migranta, saopšteno je iz ove uprave.

Nestao Milivoje Radulović iz Višegrada

VIŠEGRAD - Pedesetdvogodišnji Milivoje Radulović iz Višegrada je nestao, a porodica i prijatelji mole za pomoć u njegovom pronalaženju.

Prijatelji prijavili nestanak Milivoja Radulovića iz Višegrada

VIŠEGRAD - U Višegradu je nestao Milivoje Radulović Miki, samac koji je stanovao u Kolektivnom centru u Nezucima.

Film o Likovnoj koloniji prikazan u Višegradu

VIŠEGRAD - U Andrićgradu večeras je prikazan kratkometražni film Novaka Knežića posvećen prošlogodišnjoj Likovnoj koloniji koja se tradicionalno održava u Višegradu u organizaciji Gradske galerije.

Tijelo nestalog mladića iz Višegrada pronađeno u napuštenim barakama

VIŠEGRAD - Tijelo dvadesetosmogodišnjeg Danijela Vukičevića iz Višegrada pronađeno je u napuštenim barakama u naselju Bikavac.

Najčitanije