Vlada Srbije

Srbija šalje pomoć Kubi i ukida vize Gvineji Bisao

BEOGRAD - Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sjednici da uputi jednokratnu finansijsku pomoć Kubi u iznosu od 50.000 evra za otklanjanje posljedica katastrofalnog uragana „Irma“ koji je izazvao veliku materijalnu štetu i odnio dosta ljudskih života.

Brnabić: Uskoro Deklaracija o opstanku srpske nacije, saradnja sa RS prioritet

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Barnabić istakla je danas da je saradnja sa Republikom Srpskom veoma visoko na listi prioriteta Vlade Srbije i da će biti intenzivirana u naredom periodu.

U Beogradu sastanak Dodika i Vučića, nakon toga zajednička sjednica vlada RS i Srbije

BEOGRAD - Sastanak predsjednika Srbije i Republike Srpske, Aleksandra Vučića i Milorada Dodika, i premijerki Ane Brnabić i Željke Cvijanović počeo je danas prije podne u Palati Srbija. Istovremeno, u odvojenim sastancima, razgovaraju ministri dvije vlade, a zatim će uslijediti zajednička sjednica vlada Srbije i Srpske.

Brnabić: Plate veće za deset, penzije za pet odsto

KRUŠEVAC - Premijer Srbije Ana Brnabić rekla je u Kruševcu da Vlada Srbije svoje poslove završava, da je uporna da naslijeđene probleme rješava, čak i onda kada djeluje da se oni ne mogu rješiti i da je u stanju da obezbijedi perspektivu i bolji život građanima u svim dijelovima zemlje.

Vlada Srbije dala garancije za privremeno puštanje Mladića

BEOGRAD - Vlada Srbije je dala garancije za privremeno puštanje na slobodu Ratka Mladića iz pritvora Haškog tribunala radi liječenja, potvrdila je Nela Kuburović, ministarka pravde Srbije.

Zajednička sjednica vlada Srpske i Srbije 10. novembra

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić najavila je danas da će zajednička sjednica vlada Srbije i Republike Srpske biti održana 10. novembra, te pozvala ministarstva i privrednike da pripreme prijedloge.

Kuburović: Vlada Srbije će uskoro dati garancije za Mladićevo liječenje

BEOGRAD - Ministar pravde Srbije Nela Kuburović izjavila je da bi se pitanje davanja garancije za liječenje nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratka Mladića u Srbiji uskoro trebalo naći na dnevnom redu Vlade Srbije, koja će svakako odobriti garancije.

Saglasnost za garancije Mladiću, čeka se mišljenje ministara

BEOGRAD - Odbor za pravni sistem i državne organe Vlade Srbije saglasio se da Srbija da garancije Haškom tribunalu kako bi se teško oboljeli general Ratko Mladić liječio u Srbiji, pišu "Večernje novosti".

O garancijama za liječenje Mladića tek kada se izjasne sva ministarstva u Vladi Srbije

BEOGRAD - Pitanje davanja garancije za liječenje bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske generala Ratka Mladića u Srbiji naći će se na dnevnom redu sjednice Vlade tek kada budu prikupljena mišljenja svih ministarstava o tom pitanju, pišu "Večernje novosti".

Mihajlovićeva: Vlada nije raspravljala o Mladiću

BEOGRAD - Ministarka građevinarstva u Vladi Srbije Zorana Mihajlović izjavila da se na sjednici vlade nije raspravljalo o davanju garancija za puštanje iz Haga Ratka Mladića.

Reklame

Najčitanije