Vlada Srbije

Brnabić: Plate veće za deset, penzije za pet odsto

KRUŠEVAC - Premijer Srbije Ana Brnabić rekla je u Kruševcu da Vlada Srbije svoje poslove završava, da je uporna da naslijeđene probleme rješava, čak i onda kada djeluje da se oni ne mogu rješiti i da je u stanju da obezbijedi perspektivu i bolji život građanima u svim dijelovima zemlje.

Vlada Srbije dala garancije za privremeno puštanje Mladića

BEOGRAD - Vlada Srbije je dala garancije za privremeno puštanje na slobodu Ratka Mladića iz pritvora Haškog tribunala radi liječenja, potvrdila je Nela Kuburović, ministarka pravde Srbije.

Zajednička sjednica vlada Srpske i Srbije 10. novembra

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić najavila je danas da će zajednička sjednica vlada Srbije i Republike Srpske biti održana 10. novembra, te pozvala ministarstva i privrednike da pripreme prijedloge.

Kuburović: Vlada Srbije će uskoro dati garancije za Mladićevo liječenje

BEOGRAD - Ministar pravde Srbije Nela Kuburović izjavila je da bi se pitanje davanja garancije za liječenje nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratka Mladića u Srbiji uskoro trebalo naći na dnevnom redu Vlade Srbije, koja će svakako odobriti garancije.

Saglasnost za garancije Mladiću, čeka se mišljenje ministara

BEOGRAD - Odbor za pravni sistem i državne organe Vlade Srbije saglasio se da Srbija da garancije Haškom tribunalu kako bi se teško oboljeli general Ratko Mladić liječio u Srbiji, pišu "Večernje novosti".

O garancijama za liječenje Mladića tek kada se izjasne sva ministarstva u Vladi Srbije

BEOGRAD - Pitanje davanja garancije za liječenje bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske generala Ratka Mladića u Srbiji naći će se na dnevnom redu sjednice Vlade tek kada budu prikupljena mišljenja svih ministarstava o tom pitanju, pišu "Večernje novosti".

Mihajlovićeva: Vlada nije raspravljala o Mladiću

BEOGRAD - Ministarka građevinarstva u Vladi Srbije Zorana Mihajlović izjavila da se na sjednici vlade nije raspravljalo o davanju garancija za puštanje iz Haga Ratka Mladića.

Vlada Srbije izdvaja oko 5,5 miliona evra za pomoć RS

BEOGRAD - Vlada Srbije izdvojila je oko 660 miliona dinara (oko 5,5 miliona evra) jednokratne finansijske pomoći Republici Srpskoj, objavljeno je u novom Službenom glasniku.

Brnabić poslala u Skupštinu prijedlog novih ministara: Troje bez portfelja

BEOGRAD - U Skupštinu Srbije stigao je Prijedlog odluke o izboru vlade, koji predviđa da nova vlada ima četiri potpredsjednika, 18 resora i tri ministra bez portfelja, saznaje Tanjug.

Ekspoze Brnabićeve na Vidovdan

BEOGRAD - Danas je foto-finiš konsultacija o sastavu buduće vlade Srbije. Većina rješenja je već poznata, pišu "Večernje novosti".

Reklame

Najčitanije