Vukota Govedarica

Govedarica: Gradeći hramove Srbi potvrđuju svoj identitet

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica istakao je da su Srbi jedan narod i da treba da izražavaju najveće jedinstvo koje je potrebno u borbi za bolju budućnost.

Govedarica: Radićemo u interesu svakog čovjeka

DERVENTA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je u Derventi da će raditi u interesu svakog čovjeka koji želi da živi i stvara i vidi perspektivu u Republici Srpskoj.

Govedarica: Razumijem Bosića, on je razuman čovjek

TREBINJE - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je večeras da nije doveo do raskola u ovoj političkoj partiji izabravši Obrena Petrovića za nosioca liste u Izbornoj jedinici dva za Predstavnički dom parlamenta BiH, ističući da će Mladen Bosić imati "značajnu ulogu i poziciju u drugom domu parlamenta BiH".

Govedarica: Poražavajuće što nema pravde za srpske žrtve

BRATUNAC - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da je poražavajuće da nakon mnogo godina nema pravde za srpske žrtve u Podrinju i poručio da neće biti iskrenog pomirenja naroda u BiH, ukoliko žrtve vape za pravdom.

Govedarica: Lukač krije da je donesena naredba o istrazi

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Vukota Govedarica tvrdi da ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač krije od javnosti da je Okružno tužilaštvo Banjaluka donijelo naredbu o sprovođenju istrage protiv NN lica zbog ubistva Davida Dragičevića, jer bi bilo potvrđeno da je izvješataj Anketnog odbora sačinjen profesionalno i kvalitetno.

Govedarica: Suočiću se sa Cvijanovićevom

BANJALUKA Glavni odbor SDS-a danas je odredio nosioce izbornih lista za Parlamentarnu skupštinu i za Narodnu skupštinu RS.

Špirić: Govedarica spreman žrtvovati RS kao što žrtvuje svoje odbore

ISTOČNO SARAJEVO - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić istakao je da su članovi raspuštenog Opštinski odbor SDS-a u Čelincu ukazali da je lider ove stranke Vukota Govedarica "spreman žrtvovati Republiku Srpsku kao što žrtvuje svoje odbore i ljude iz stranke".

SDS: Pozivamo Dodika da objavi razgovore Govedarice u ambasadama

BANJALUKA - Srpska demokratska stranka (SDS) pozvala je predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da se podvrgne poligrafu i da izvještaj bude dostupan javnosti, kao i da objavi razgovore predsjednika SDS-a Vukote Govedarice u svim ambasadama.

Govedarica: Osnovna potreba naroda je da osjeti da je ravnopravan

PRIJEDOR - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da je osnovna potreba naroda da osjeti da je ravanopravan i da postoji pravda.

Govedarica: Srpska nema najnižu stopu PDV-a u regionu

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica saopštio je danas da nije tačno da je stopa PDV-a u Republici Srpskoj niža nego u regionu, pošto Srbija i Hrvatska imaju diferenciranu stopu PDV-a, prilagođenu siromašnom stanovništvu.

Najčitanije