Vukota Govedarica

Govedarica: Srpskoj potrebna vlast odgovorna prema građanima

TREBINJE - U Trebinju je večeras održan skup pod nazivom "Skupština naroda" sa kojeg su predstavnici opozicionih političkih partija poručili da građanima žele da ponude rješenja kako Republiku Srpsku obnoviti ekonomski, demografski i moralno, te kako vratiti vladavinu prava i uspostaviti političku stabilnost.

Govedarica: Vučić potpuno podržava Dejtonski sporazum i BiH

BANJALUKA -Predsjednik Republike Srbije Aleksandr Vučić potpuno podržava Dejtonski mirovni sporazum, što znači da prihvata realnost koja se zove Bosna i Hercegovina, ali da iznad svega uvažava činjenicu koja se zove Republika Srpska (RS).

Goveradica: Svaka presuda doprinosi dodatnom razdoru u BiH

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica izjavio je Srni da svaka presuda donesena u Hagu doprinosi dodatnom razdoru među, ionako podjeljenim, narodom u BiH.

Govedarica o razgovoru sa Vučićem: Nije bilo pritiska da napustimo vlast na bh. nivou

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica potvrdio je da je razgovarao sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem negirajući da je Vučić na njega vršio pritisak da SDS napusti vlast na nivou Bosne i Hercegovine.

Tekst sporazuma o principima političkog djelovanja koji je napisao SzP

BANJALUKA - Predsjednici opozicionih stranaka SDS-a Vukota Govedarica, PDP-a Branislav Borenović i NDP-a Dragan Čavić ponudili su danas na sastanku sa predsjednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljkom Čubrilovićem, tekst Sporazuma o principima političkog djelovanja.

Vlast i opozicija do sporazuma preko zajedničke komisije

BANJALUKA - Nedeljko Čubrilovic, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske (NS RS), rekao je nakon sastanka sa predstavnicima političkih partija da je dogovoreno da se formira komisija koja će raditi na sporazumu "O principima političkog djelovanja i koordinacije".

Počeo sastanak Čubrilovića sa liderima političkih partija

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića sa liderima vladajućih i opozicionih stranaka u Republici Srpskoj na kojem će se raspravljati o radu Narodne skupštine u tekućem mandatu.

Vučić zove Govedaricu u Beograd

SARAJEVO - Iako su predsjednik SDS-a Vukota Govedarica i ostali lideri Saveza za promjene javno poručili kako njihovi predstavnici neće napustiti institucije Bosne i Hercegovine, promjena ovog stava pokušava se izlobirati u Beogradu.

Govedarica: Srbi se neće povlačiti iz institucija BiH

DERVENTA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica izjavio je večeras u Derventi da se Srbi neće povlačiti iz institucija BiH, jer su te institucije srpske.

Govedarica: Izetbegović poremetio odnose BiH i Srbije

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da je bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović izjavom "da se nada da će BiH priznati Kosovo" na krajnje drzak politički način poremetio dobrosusjedske odnose BiH i Srbije.

Reklame

Najčitanije