Vukota Govedarica

Govedarica: SDS u pohodu na promjenu vlasti

PRIJEDOR - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica izjavio je večeras da Gradski odbor u Prijedoru čine ljudi koji vjeruju u SDS i koji sa strankom žele da naprave ono što građanima treba a to su promjene.

Dodik: U BiH postoji ozbiljan problem zbog spekulativnih neistina koje iznosi Mektić

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je ponosan na bezbjednost i stabilnost u Srpskoj.

Govedarica: Veći troškovi, a manji prihodi javnih preduzeća

BANJALUKA - Šef Kluba SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je na današnjoj sjednici parlamenta da godinama javna preduzeća stvaraju sve veće troškove, a manje prihode, da se zapošljavanje vrši bez plana i konkursa, a uprava ne snosi nikakvu odgovornost.

Govedarica: Mladi su snaga na koju SDS računa

DERVENTA - Predsjednik SDS Vukota Govedarica izrazio je uvjerenje da će mladi ljudi, koji prisustvuju Političkoj akademiji SDS-a u Derventi, biti snaga na koju će se stranka moći osloniti, jer je potrebno uspostavljanje međugeneracijske ravnoteže.

Govedarica: 7. oktobra ćemo osloboditi RS

ISTOČNO SARAJEVO - Nakon sjednice Presjedništva Srpske demokratske stranke (SDS), predsjednik ove stranke Vukota Govedarica rekao je da se raspravlja o izborima, a jedna od tema sjednice bila je, kako je rekao, i najaktuelniji orkestrirani napad na Dragan Mektića, ministra bezbjednosti BiH, a u cilju njegove diskreditacije.

NDP protiv kandidature Govedarice

BANJALUKA - Savez za promjene potresaju novi problemi u susret izborima, jer je NDP jasno stavio do znanja SDS-u i PDP-u da nisu zadovoljni izborom kandidata iz tih stranaka za predsjednika RS i srpskog člana Predsjedništva BiH.

Govedarica: Bojić ničim nije nagovještavao da će napustiti SDS

BANJALUKA - Predsjednik SDS Vukota Govedarica najavio je da će razgovarati sa poslanikom u Predstavničkom domu BiH Borislavom Bojićem nakon njegove odluke da napusti stranku.

Kovačević čestitao Govedarici na kandidaturi

Čestitku SDS-ovom kandidatu za predsjednika Republike Srpske Vukoti Govedarici uputio je Radovan Kovačević, portparol SNSD-a.

U trku ulaze Govedarica, Ivanić, Dodik i Cvijanovićeva?

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, biće predložen Predsjedništvu i Glavnom odboru stranke kao kandidat za člana Predsjedništva BiH, dok će o kandidatu za predsjednika RS odluka biti donesena naknadno, potvrdio je on u petak nakon sjednice Izvršnog komiteta stranke.

Govedarica: Radije bih bio predsjednik RS nego član Predsjedništva BiH

BANJALUKA – Vukota Govedarica, presjednik SDS-a je rekao da bi radije bio predsjednik RS nego član Predsjedništva BiH, ako Glavni odbor te stranke u subotu odluči da on bude kandidat.

Najčitanije