Ytong

Pet koraka do doma iz snova

Gradnja kuće, renoviranje ili kupovina stana situacija je sa kojom se, gotovo svaka osoba, prije ili kasnije mora uhvatiti u koštac. I onda nastaju problemi: kako napraviti pravi izbor, gdje pronaći pouzdane majstore, koliko vremena planirati, koliko novaca izdvojiti...

Tražite kuću iz snova? Ovako izgleda gradnja sa sretnim krajem!

Sanjate udoban i komforan dom? Dom koji će štedjeti energiju i vaš novac? Otporan na spoljašnje uticaje i napravljen od zdravih materijala? Vizuelno atraktivan i građen po vašoj mjeri? YTONG sada gradi i vašu priču sa sretnim krajem!

Ytong: štedite već od prvog dana gradnje

Odluka o gradnji doma odluka je za budućnost. Odaberete li Ytong, brzo ćete stvoriti zdravo okruženje za svoju porodicu u kvalitetnom i sigurnom domu. Stanovanje u njemu će biti ugodno, a zbog niskih troškova grijanja i hlađenja i puno jeftinije.

YTONG: Kvalitet i sigurnost doma za više generacija

Činjenicu da niti jedan građevinski materijal ne posjeduje toliko prednosti kao Ytong potvrdila je i prestižna titula “brenda 20. stoljeća” koju je ovaj proizvod zasluženo ponio prije nekoliko godina.

YTONG – drugo ime za štednju i komfor u vašem domu

Kako uštediti na grijanju i postići savršenu mikroklimu u stanu, kući ili poslovnom prostoru? Rješenje ima kompanija Xella BH d.o.o. iz Tuzle koja proizvodi i prodaje YTONG materijale za gradnju kao i materijale za termoizolaciju objekata u gradnji ili već izgrađenih objekata.

Uz YTONG gradnju možete uštedjeti i do 30% na računima za grijanje

Bez obzira da li kupujete ili iznajmljujete stan, gradite kuću, ili ste u potrazi za adekvatnim poslovnim prostorom – uvijek je važno provjeriti od kakvog je građevinskog materijala objekat izgrađen.

Najčitanije