Zagreb

Vraćen oltar Praljku na glavnom zagrebačkom trgu

ZAGREB - Nakon što je juče uklonjen s glavnog zagrebačkog trga, oltar Slobodanu Praljku opet je osvanuo na Trgu bana Jelačića.

Advent u Zagrebu ponovno najbolji u Evropi

ZAGREB - Zagreb je prema izboru glasača portala European Best Destinations po treći put proglašen najboljom destinacijom za božićne blagdane u Evropi, saopšteno je u ponedjeljak naveče iz Turističke zajednice (TZ) grada Zagreba.

Novi plakat sa likom Praljka na Trgu bana Jelačića

ZAGREB - Na centralnom zagrebačkom Trgu bana Jelačića ponovo je postavljen plakat sa likom osuđenika za ratni zločin u BiH Slobodana Praljka, prenio je portal "Dnevnik.hr" Isti plakat je na istom mjestu stajao od Praljkovog samoubistva u Hagu, ali ga je juče neko uklonio, da bi se danas ponovo pojavio.

Komemoracija Praljku u Zagrebu

ZAGREB - U Zagrebu je danas održana komemoracija hrvatskom generalu Slobodanu Praljku, osuđenom za ratne zločine, koji se u ubio u sudnici Haškog tribunala.

Komemoracija Praljku najvjerovatnije bez državnih funkcionera

ZAGREB - Na komemoraciji Slobodanu Praljku, koji je izvršio samoubistvo u sudnici Haškog tribunala, neće doći niko od hrvatskih državnih funkcionera, potvrdili su organizatori komemoracije iz Hrvatskog generalskog zbora.

Pokidan plakat s Praljkovim likom na zagrebačkom Trgu

ZAGREB - Na Twitteru je objavljena fotografija s glavnog zagrebačkog trga na kojoj se vidi da je neko pokidao veliki plakat s likom Slobodana Praljka, koji je danima stajao pored spomenika banu Josipu Jelačiću.

Srbin i Hrvat uzgajali marihuanu, policija im upala u laboratoriju

ZAGREB - Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim srpskim državljaninom i 52-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Komemoracija Praljku u dvorani Lisinski - himna, Šekspir

ZAGREB - Komemoracija Slobodanu Praljku, koji je izvršio samoubistvo u haškoj sudnici, biće održana u ponedjeljak tačno u podne, u dvorani "Lisinski" u Zagrebu.

Nova pobjeda desnice u Hrvatskoj: I Ivo Lola Ribar ide u podrum

ZAGREB - Hrvatska desnica oličena u listi "Nezavisni za Hrvatsku", koju predvode Zlatko Hasanbegović i Bruna Esih, ukloniće i bistu Ivi Loli Ribaru, koju je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić nedavno postavio da bi ublažio ukidanje trga maršala Tita.

Zagreb oblijepljen smrtovnicama: Izdahnula je Republika Hrvatska!

ZAGREB - Grad Zagreb osvanuo je oblijepljen neobičnim smrtovnicama. Autor je obavijestio kako je preminula Republika Hrvatska i pozvao na proteste na Markovom trgu danas u 10 sati.

Reklame

Najčitanije