Zanimljivost dana

U školama u Delhiju uveden predmet o sreći

U preko hiljadu škola u indijskoj metropoli Delhiju predmet o sreći je uvršten u nastavni plan i program.

U bečkom metrou besplatnim dezodoransom protiv vrućine

Kako bi vožnja bečkom metro linijom U6 u vrelim ljetnjim danima bila prijatnija, gradsko saobraćajno preduzeće "Bečke linije" će putnicima ovih dana podijeliti više od 14.000 besplatnih dezodoransa u stiku.

Britanci najveće "neznalice" stranih jezika

Da cijeli svijet priča vašim jezikom, bilo da mu je maternji ili drugi, nije mala stvar. To vam daje slobodu da svuda putujete i da se ne mučite previše oko sporazumijevanja sa drugim narodima.

“Neka Mask gurne svoju podomornicu tamo gdje će da ga boli"

Britanski vozač koji je učestvovao u nedavnom spašavanju dječaka zarobljenih u pećini Tam Luang na Tajlandu poručio je milijarderu Ilonu Masku da "gurne svoju podomornicu tamo gdje će da ga boli".

Njemački grad lutrijom dodijeljuje grobna mjesta

Grad Berhtesgaden u bavarskim Alpima odlučio je da veoma tražena grobna mjesta na lokalnom groblju dodjeljuje lutrijom, prenijela je danas agencija DPA.

Fudbalski trener na utakmicu poveo i ženu i ljubavnicu

Huan Karlos Osorio godinama je u braku sa Julijet Osorio, ali posljednjih godina ima ljubavnicu koja je postala javna tajna u Meksiku.

Indijac odsjekao nokte poslije 66 godina

Vlasnik najdužih noktiju na svijetu Indijac Šridar Čilal posjekao je svoje nokte poslije punih 66 godina.

Pojeo 50 tabasko papričica za 68 sekundi

Jedan kineski mladić osvojio je prvu nagradu na takmičenju u degustaciji ljutih paprika pošto ih je pojeo 50 za samo 68 sekundi.

Sveti Stefan u "opsadnom" stanju - stižu Bekamovi

Dolazak jednog od najglamuroznijih bračnih parova na svijetu u Crnu Goru prekriven je, očekivano, velom tajne, jer Bekamovi zahtijevaju potpunu privatnost i mir.

Najčitanije