Zanimljivost dana

Uhvaćena ajkula stara 512 godina

Danski naučnici su, kako vjeruju, uhvatili najstarijeg živog kićmenjaka - grenlandsku ajkulu. Po procjenema naučnika ova ajkula je stara između 272 i 512 godina ... a uhvačena je u u vodama sjevernog Atlantika i Sjevernog ledenog okeana.

Kinez koji pije vodu kroz uši?

U redu... svi znamo da širom svijeta postoje svakakvi čudaci i ljudi sa "bizarnim" sposobnostima! Ipak ovako nešto još niste vidjeli ....kinez koji "pije vodu kroz uši"!

Na adresu bolnice već 57 godina stiže isto pismo

Jedan "zahvalni“ bivši pacijent svake godine na adresu Stamfordske bolnice u Linkonširu u Engleskoj šalje božićnu čestitku već pedeset sedam godina i to sa istom porukom zahvalnosti.

"Amazon" zapošljava 50.000 robota

"Amazon", osmi najveći privatni poslodavac na svijetu, s godišnjim rastom broja zaposlenih od 40 odsto, najavio je novi talas zapošljavanja.

Brazilac tetovažama maskira strije i crne podočnjake

Brazilski tattoo majstor pronašao je jedinstven način za uklanjanje tamnih podočnjaka i strija na tijelu korištenjem mastila za tetoviranje.

Britanski naučnici od piva prave benzin

Britanski hemičari sa Univerziteta u Bristolu iskoristili su pivo kao glavni sastojak za proizvodnju benzina. Oni su ovo uradili da bi stvorili alternativu za fosilna goriva.

Naziv Wi-Fi mreže prizemljio avion

Avion avio-kompanije "Turkish Airlines" sa sto putnika morao je prinudno da sleti zbog šaljivog naziva Wi-Fi mreže jednog putnika koji se nalazio na ovom letu.

Rus tvrdi da je živio na Marsu: Visoki 213cm, dišu ugljen-dioksid

Dečko koji je postao poznat javnosti kada je sa samo nekoliko mjeseci bio u mogućnosti tečno da govori i piše sada ima 21 godinu i tvrdi da je Marsovac koji se ponovo rodio na Zemlji.

Pojavio se grad koji je nestao prije 57 godina

Ostaci izgubljenog španskog grada Mansilja de la Sijera izronili su iz zemlje nakon skoro šest decenija.

Oni su dali glasove crtanim junacima

Neki od likova iz crtanih filmova podsjećaju nas na holivudske zvezde, a to nije slučajno.

Reklame

Najčitanije