auto

Kružna auto-trka "Nagrada Banjaluke 2018": Jurili bodove u Zalužanima

BANJALUKA - Kružna auto-trka "Nagrada grada Banjaluke 2018" okupila je proteklog vikenda 76 vozača iz Srbije, Hrvatske i BiH, a trke su bodovane za šampionate RS, BiH, Srbije i Hrvatske.

Manifestacija 'Auto show' 13. i 14. juna u Sarajevu

Udruženje Auto 4x4 Club organizira 13. i 14. juna u Sarajevu "Auto show".

Za koliko minuta vrućina u autu postaje smrtonosna?

Samo sat vremena potrebno je da dijete umre od toplinskog udara u zagrijanom automobilu, kaže novo istraživanje o kojem piše i magazine Time.

Promocija najboljih trkačkih automobila na Mišeluku

NOVI SAD - Danas je na Platou Spensa u Novom Sadu održana promocija auto trke Velika nagrada Novog Sada koja se sutra i u nedelju (2. i 3. jun) vozi na stazi Mišeluk. Veliki broj Novosađana posjetio je ovo dešavanje, uživajući u promociji najboljih trkačkih automobila i korišćenju simulatora vožnje.

Saradnjom građana i policije pronađen ukradeni auto

BIJELJINA - Saradnjom sa građanima policija je u Šamcu pronašla automobil audi Q5 koji je ukraden u Brčkom, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Istraga uvoza automobila na osnovu nacionalne bezbjednosti

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp naložio je istragu uvoza vozila u vezi sa nacionalnom bezbjednošću, što bi moglo da dovede do uvođenja novih carina.

Nijemci traže dobavljače u BiH

SARAJEVO Privredna komora Federacije BiH saopštila je da kompanija "Eissmann Automotive Deutschland GmbH" u BiH traži dobavljače alata i/ili mašinogradnju.

Maloljetnici skakali po policijskom autu i gađali ga jajima

NOVI SAD - Dvojica maloljetnika juče su u Novom Sadu skakali po policijskom automobilu i gađali ga jajima. Svojim bezobrazlukom, pohvalili su se na društvenim mrežama.

Održana šesta brdska auto-trka "Lopare 2018"

U Tobutu, kod Lopara, danas je održana Šesta brdska trka na kojoj je titulu najboljeg vozača u generalnom plasmanu ponio Harun Hadžić iz sarajevskog Auto-moto kluba (AMK) "ARC rejsing" (ARC Racing).

Kina ukida protekcionizam u auto-industriji

Kineska vlada neočekivano je najavila da će od 2020. godine ukinuti protekcionističku politiku u automobilskoj industriji i omogućiti stranim proizvođačima da samostalno prodaju svoja vozila.

Najčitanije