auto

Voz potpuno smrskao auto, poginuo mladi par

KARLOVAC - Teretni voz koji je udario putnički automobil danas oko podneva na pružnom prelazu u blizini turističkog naselja Osor kod Karlovca, uspio se zaustaviti tek 200 metara dalje, a s njim i vozilo koje je gurao.

Šta će obilježiti salon u Ženevi?

Za manje od mjesec dana počinje najglamurozniji auto sajam na svijetu, u Ženevi, gdje se kao i svake godine očekuju brojne svjetske premijere. Poznata je skoro kompletna postava.

Ukupno zaduženje kod EIB iznosiće 207 miliona evra

BANJALUKA - Pomoćnik ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Nataša Kostić izjavila je da će ukupno zaduženje kod Evropske investicione banke /EIB/ za izgradnju auto-puta Banjaluka-Doboj iznositi 207 miliona evra, a da je osnovni kredit 160 miliona evra.

"Autoputevi Srpske": U izgradnju auto-puta "9. januar" biće utrošeno oko 402 miliona evra

BANJALUKA - U izgradnju auto-puta "9. januar" Banjaluka – Doboj, kao najznačajnijeg infrastrukturnog projekta u Republici Srpskoj, biće utrošeno oko 402 miliona evra, koliko je obezbijeđeno kroz kreditne sporazume sa Eropskom bankom za obnovu i razvoj /EBRD/ i Evropskom investicionom bankom /EIB/, saopšteno je iz preduzeća "Autoputevi Republike Srpske".

Otvoren 110. Čikago Auto Šou, očekuje se milion posjetilaca

U najvećem sjevernoameričkom sajamskom centru "McCormick Place" danas je i zvanično otvoren 110. Tradicionalni sajam automobilizma "Chocago Auto Show 2018."

Jusko: Turcima se žuri sa izgradnjom auto puta Sarajevo - Beograd

SARAJEVO - Ministar komunikacija i saobraćaja Bosne i Hercegovine Ismir Jusko sastao se danas s predstavnicima Republike Turske, predvođenim zamjenikom generalnog direktora Direkcije autocesta Republike Turske Mehmetom Tutasom.

Predstavnici Srpske sutra na sastanku sa delegacijom Turske

BANJALUKA - Pomoćnik ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Nataša Kostić i direktori javnih preduzeća "Auto-putevi" Dušan Topić i "Putevi" Nenad Nešić prisustvovaće sutra u Sarajevu sastanku sa delegacijom Turske na kojem će biti razgovarano o izgradnji auto-puta Sarajevo-Beograd.

Neozbiljna izjava o početku gradnje auto-puta krajem godine

BANJALUKA - U Ministarstvu saobraćaja i veza Republike Srpske smatraju da je neozbiljna i preuranjena izjava bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića da bi izgradnja auto-puta Sarajevo-Beograd mogla da počne krajem ove godine.

Cvijanović: Priča o početku gradnje puta Sarajevo-Beograd je dobra priča za javnost

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da je Vlada opredijeljena da se brzi putevi i auto-putevi grade svugdje /u BiH/ gdje je to moguće, ali da je nerealan način na koji se javnosti predstavlja priča o početku izgradnje auto-puta Sarajevo-Beograd.

Još jedna nezgoda kod naplatnih kućica, autom u betonski stub

BANJALUKA – Đ.K.(1993) povrijeđen je sinoć u saobraćajnoj nezgodi na putu Banjaluka –Laktaši.

Reklame

Najčitanije