auto

Samovozeća vozila stižu u Njujork

Samovozeća vozila se već kreću ulicama nekih američkih gradova, ali uskoro ih očekuje "vatreno krštenje" u saobraćajnom haosu Menhetna, gdje se pješaci, taksiji, autobusi i bicikli svakodnevno bore da izbjegnu sudar.

Koji model će biti “best buy” automobil 2018?

“Autobest” je objavio imena šest finalista izbora za “best buy” auto godine u Evropi.

Pijani biciklista udario samovozeći auto

Sve više auto-kompanija testira prototipove "automobila bez vozača" na javnim saobraćajnicama, pa je neminovno da se ponekom od test vozila dogodi saobraćajna nezgoda.

Na "Auto Show Weeku" oko 100 vozila

TUZLA - "Bingo City Centar" u Tuzli bit će domaćin 2. "Auto Show Weeka", koji će se održati od 11. do 15. oktobra.

Vozači, zima je sve bliže, kako da se pripremite?

Iako je zima još uvijek poprilično daleko, nije zgoreg pripremiti svog limenog ljubimca za hladnije dane na vrijeme. Što prije počnete da mislite kako da svoj automobil zaštite od hladnoće, snijega, soli na putevima i drugih "neprilika" koje zima donosi, to ćete biti spremniji za hladne izazove.

Da li je zaista potrebno zagrijavati motor prije vožnje?

Iako je još uvijek ljeto i zima je relativno daleko, donosimo jednu zanimljivu temu o grijanju motora prije nego što krenete u vožnju.

Nova nabavka službenih vozila: 'Jeftinija' limuzina za ministra Klokića

BANJALUKA - Ministarstvo za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS raspisalo je javni natječaj za kupovinu nove službene limuzine za potrebe ministra Zlatana Klokića, koja će iz budžetske kase biti plaćeno oko 80.000 KM.

Za manje od dva sata pronašli ukradeno auto

PRIJEDOR - Policija iz Prijedora za manje od dva sata uspjela je da pronađe ukradeni FIAT punto, ali i tridesettrogodišnjeg Prijedorčanina N.P, za kojeg je utvrđeno da je tuđi automobil odvezao.

Koje automobile bi ministri mogli kupiti za 50.000 KM?

U Vladi RS nedavno su najavili kupovinu novih automobila koje bi uglavnom koristili ministri.

Požar zahvatio reno, pa se proširio na opel i kuću u Banjaluci

BANJALUKA - Požar koji je juče ujutru u banjalučkoj Ulici Žarka Zgonjanina zahvatio reno, proširio se i na opel, te na kuću, a izvršenim uviđajem nisu pronađeni tragovi koji upućuju na krivično djelo, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Reklame

Najčitanije