internet

Rusi spremni: Ako nas isključe sa svjetske internet mreže, imamo svoju

MOSKVA - Ukoliko sankcije Zapada odu toliko daleko da isključe Rusiju sa svjetske internet mreže, ta zemlja će dočekati spremno, napravila je sopstvenu mrežu.

Šta vam usporava surfanje internetom?

Zamrznuta internet stranica, iritantna prethodnica "mrtvom" tabu u brauzeru može da dovede do ludila kada surfujete internetom, pogotovo jer ne možete precizno da odredite šta vam tačno usporava surfovanje ili dovodi do umiranja tabova.

Internet šaljivdžije ponovo prevarile hiljade ljudi

Društvenim mrežama širi se lažna vijest da će se 20. aprila ove godine na nebu pojaviti neobičan fenomen.

Pomoću ovih pet načina uklonićete smetnje u protoku interneta

Pišete važan tekst koji morate što prije da pošaljete na provjeru, završavate ga i baš u trenutku kada treba da kliknete dugme „Send” nestaje internet. Koliko puta vam se to desilo?

Ove smajlije ne koristite ako želite da zavedete nekoga na internetu

Polako nam se bliži Dan zaljubljenih, a to znači samo jedno - čokolade, cvijeće i mnošto emodžija koji će biri korišćeni za pronalaženje ljubavi.

I Srbin dio velike svjetske prevare, uhapšen zbog $50.000

VAŠINGTON - Pripadnci SBPOK u okviru velike međunarodne policijske akcije "Shadow Web" na suzbijanju visokotehnološkog kriminala, uhapsili su M.K. (33) iz Beograda.

Danas se obilježava dan bezbjednijeg interneta

Svake godine, tokom februara, jedan dan se posvećuje obilježavanju i promovisanju bezbjednijeg i više prijateljski naklonjenog okruženja onlajn. Ovaj dan se naziva Bezbjedniji internet dan - Safer Internet Day (SID).

Saznajte da li vam provajder isporučuje brzinu interneta koju plaćate

Ako ste zadovoljni brzinom vašeg interneta, to uopšte ne znači da dobijate onu koju ste platili.

Internetom kruži novi izazov za tinejdžere opasniji od “plavog kita”

Nakon "Plavog kita", opasne igre koja tinejdžere navodi da povređuju sebe pa čak i oduzmu sebi život, nova igra počela je da kruži među mladima. Riječ je o izazovu "No Lajkin" zbog kojeg se jedan tinejdžer trenutno bori za život.

U BiH ima teških ovisnika o internetu koji su hospitalizovani

SARAJEVO - Sati provedeni za računarom, mobilnim telefonom ili tabletom mnogima su postala redovna aktivnost, međutim, stručnjaci upozoravaju da takvo ponašanje dovodi do štetnih posljedica, prije svega ovisnosti, što može ozbiljno narušiti psihičko zdravlje djece i adolescenata.

Najčitanije