kontrola

Od 9. do 22. oktobra pojačana kontrola brzine kretanja vozila

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske organizovaće od 9. do 22. oktobra akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu nedozvoljene brzine kretanja vozila.

Potrošači u BiH za isti novac ne dobiju ni miris ni ukus kao u EU

BANJALUKA - Uporedna istraživanja kvaliteta istih proizvoda koji se nalaze na tržištu Evropske unije i Bosne i Hercegovine do sada nisu sprovođena jer niko u zemlji nije pokazao interes za to i pokrenuo inicijativu, rečeno nam je u Agenciji za bezbjednost hrane BiH.

Nema volje za nadzor nad OBA

BANJALUKA, SARAJEVO - U parlamentu BiH i dalje ne postoji jedinstvena ocjena u vezi s uspostavljanjem parlamentarne kontrole nad radom Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA).

Bh. peradari spremni dočekuju inspektore iz EU

SARAJEVO - Tim iz Evropske unije koji treba da izvrši inspekciju, nakon čega bi eventualno odobrio izvoz mesa peradi i jaja u EU, u Bosnu i Hercegovinu stiže 26. septembra, do kada domaći peradari imaju vremena da pripreme svoje objekte za veoma važnu kontrolu.

Britanska vlada hoće da država kontroliše internet

Britanska vlada planira da uvede strogu regulativu kada je riječ o internetu, pored toga što je nedavno stupio na snagu zakon koji omogućava veći nadzor, nego ikad ranije.

U postavi kaputa pokušao prokrijumčariti kilogram heroina

SIVAS – Turska policija uhapsila je Avganistanca u čijoj postavi kaputa je pronašla blizu kilogram heroina.

Policija nadgleda maturske proslave

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka u narednom periodu na mjestima okupljanja i proslava maturskih zabava srednjih škola vršiće pojačanu kontrolu na javnim mjestima da bi sve proteklo bez incidenata.

Cerar: Nastavićemo strože kontrole granice

LJUBLJANA - Slovenački premijer Miro Cerar poručio je da će ta zemlja nastaviti da sprovodi strože kontrole na graničnim prelazima sa Hrvatskom i da će samo povremeno "sprovoditi blaže ciljane kontrole" na šta je obvezuje izmijenjena šengenska uredba.

Sankcionisano 174 vozača sa stranim tablicama

BANJALUKA - Na području Gradiške za dva dana sancionisano je 174 vozača sa inostranim registarskim oznakama zbog prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Pojačana kontrola vozača traktora i radnih mašina

BIJELJINA - U periodu od 10. do 24. aprila na području Policijske uprave Bijeljina, sprovodi se republička akcija '' Pojačana kontrola vozača traktora i radnih mašina ''.

Reklame

Najčitanije