kontrola

U ponedjeljak besplatna kontrola vozila u Lazarevu

BANJALUKA - Stručne ekipe Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske u ponedjeljak, 2. jula, u krugu Auto-moto društva (AMD) "Krajina" u banjalučkom naselju Lazarevo besplatno će kontrolisati tehničku ispravnost vozila na pokretnom tehničkom pregledu i time ozvaničiti početak ovogodišnje akcije "Da li vozite tehnički ispravno vozilo-provjerite".

Procurio u javnost Googleov uznemirujući snimak

Čini se da Google već sad zna o vama mnogo više nego što mislite.

Prevozio trupce bez potrebne dokumentacije

ISTOČNO SARAJEVO - Policija je kontrolom teretnog vozila "volvo" na magistralnom putu Romanija-Mokro ustanovila da prevozi 18 metara kubnih neobilježenih trupaca, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Jagma za najbolje plaćenim poslom - 62 na jedno mjesto

ZAGREB - Hrvatskoj kontroli leta je na konkurs za 24 kontrolora letenja na više lokacija u Hrvatskoj stiglo 1.500 prijava.

Kamionom srušio kabinu za pasošku kontrolu, povrijeđen policajac

SKOPLJE - Makedonski policajac povrijeđen je kada je kamion srušio kabinu za pasošku kontrolu na graničnom prelazu Tabanovce između Makedonije i Srbije.

Kontrola leta zapošljava, plata skoro 6.000 EUR

Hrvatska kontrola leta traži 24 polaznika za svoj program osposobljavanja za kontrolore vazdušnog saobraćaja.

Fond "češlja" zdravstvene ustanove u Srpskoj: Tranše tanje zbog grešaka u domovima zdravlja

BANJALUKA - Kontrole zdravstvenih ustanova pojačane su od strane Fonda zdravstvenog osiguranja RS, a ukoliko se utvrde nepravilnosti, umanjuju se tranše, dok sa druge strane doktori smatraju da mnoge situacije nisu precizno definisane, ali tada domovi zdravlja izvuku deblji kraj.

Šarović: U izradi dokument o pooštravanju procedura za izvoz jabuka

SARAJEVO - Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH uputilo je u proceduru dokument koji se odnosi na procedure registracije poslovnih subjekata koji rade izvoz jabuka za Rusku Federaciju kojim se pooštravaju uslovi za one koji žele da se bave tim poslom, rekao je Srni ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović.

U dva odsto primjeraka hrane pronađeni pesticidi iznad dozvoljenih vrijednosti

SARAJEVO - Agencija za bezbjednost hrane BiH provela je u prošloj godini kontrolu ostataka pesticida u i na hrani biljnog porijekla i utvrdila da su od ukupno 195 analiziranih uzoraka četiri ili 2,05 odsto sadržavali ostatke pesticida u koncentraciji iznad propisane maksimalno dozvoljene količine.

Kontrole kafana i hotela za Novu godinu

BANJA LUKA - Zbog povećanog broja turista i stranih gostiju tokom decembra i januara, Odjeljenje za inspekcijske poslove će tokom predstojećih praznika pojačati nadzor nad radom ugostiteljskih i smještajnih kapaciteta.

Najčitanije