pacijent

Pacijent u dobojskoj bolnici prijavljen zbog polnog uznemiravanja

DOBOJ – Dobojska policija podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu u tom gradu izvještaj protiv E.K. (1964.) sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je izvršio krivična djela polno uznemiravanje i tjelesna povreda.

Doktori iz stomaka pacijenta izvadili eksere, žilete i kamenje

NJU DELHI - Hirurzi iz bolnice "Sandžej Gandi" u mjestu Satna u indijskoj državi Madja Pradeš izvukli su iz stomaka pacijenta Maksusa Kana 263 novčića i stotinu eksera.

Goran Marošević, specijalista radijacijske onkologije: Pacijente liječimo najsavremenijim tehnikama

Kao što je Banjaluka poznata po Vrbasu, dajaku, po lijepim mladim ljudima, mi želimo da ona bude, i već sada jeste, prepoznatljiva u regionu i Evropi po savremenim metodama liječenja u radioterapiji, istakao je doc. dr Goran Marošević, specijalista radijacijske onkologije u "Affidea/IMC" Centru za radioterapiju Banjaluka, na mjestu eksperta za gastrointestinalne tumore.

Pljačkao pacijente na samrti u Univerzitetsko-kliničkom centru RS

BANJALUKA - Marko Malešević (21) iz Ribnika uhapšen je nakon što je na Klinici za onkologiju Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske pljačkao pacijente u teškom zdravstvenom stanju.

Pacijent u bolnici u Travniku stradao u požaru: Porodica tvrdi da je zapaljen

TRAVNIK - Kriminalistička policija sprovodi istragu o požaru koji se dogodio 19. aprila u Bolnici u Travniku, s ciljem utvrđivanja eventualnog postojanja elemenata krivičnog djela, a o slučaju je obaviješten i dežurni županijski tužilac, saopštio je MUP SBŽ-a.

Skandal u bolnici: Ismijavali golog pacijenta prije same operacije

Doktori i medicinske sestre otpušteni su jer su snimljeni kako plešu oko pacijenta spremnog za operaciju.

Najčitanije