rs

Dodik: Saradnja Srpske i Rusije u svim segmentima

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da se saradnja Srpske i Rusije ostvaruje na visokom nivou u svim segmentima - političkom, ekonomskom, humanitarnom, kulturnom, zdravstvenom i svakom drugom.

Ivanić: Rusija ima pravo i obavezu da iznese stav o primjeni Dejtonskog sporazuma

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić rekao je da je Rusija dala ključni doprinos nastanku Dejtonskog sporazuma i ima pravo, pa čak i obavezu da iznosi svoje stavove kada je riječ o primjeni Dejtonskog sporazuma, te sa tog stanovišta nisu dobre kritike koje su se pojavile, posebno u sarajevskim medijima i među političarima iz bošnjačkog naroda.

Poslanici koalicije Domovina ne prisustvuju svečanoj sjednici i obraćanju Matvijenko

BANJALUKA - Bošnjački i hrvatski poslanici Koalicije Domovina ne prisustvuju danas svečanoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će se obratiti predsjednica Savjeta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Valentine Matvijenko.

Održana svečana sjednica NS RS

BANJALUKA – U Narodnoj skupštini Republike Srpske održana je svečana sjednica, a dobrodošlicu ruskoj delegaciji poželio je Nedeljko Čubrilović, predsjednik NS RS.

Matvijenkova sa rukovodstvom Narodne skupštine

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Savjeta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Valentine Matvijenko sa rukovodstvom Narodne skupštine Republike Srpske, koje predvodi predsjednik parlamenta Srpske Nedeljko Čubrilović.

Matvijenko: Rusija će biti pravi prijatelj Republike Srpske i srpskog naroda

BANJALUKA –Valentina Matvijenko, predsjednica Savjeta federacije Gornjeg doma parlamenta Rusije, rekla je da za Rusiju Republika Srpska nije samo bratska republika, već mnogo više, te da je jako značajan partner na Balkanu.

U toku sastanak srpske i ruske delegacije

BANJALUKA - U Palati Republike u Banjaluci u toku je sastanak delegacija Republike Srpske i Rusije, koje predvode predsjednik Republike Milorad Dodik i predsjednik ruskog Savjeta Federacije Valentina Matvijenko.

Valentina Matvijenko stigla u Banjaluku, svečani doček ispred Palate Republike

BANJALUKA - Predsjednica Savjeta federacije Gornjeg doma parlamenta Rusije, Valentina Matvijenko, stigla je u Banjaluku gdje će danas razgovarati sa zvaničnicima Srpske, a obratiće se i poslanicima Narodne skupštine Republike Srpske.

Parlament Srpske zakazuje sjednicu posvećenu smrti Davida Dragičevića

BANJALUKA – Kolegij Narodne skupštine RS je za petak zakazao sjednicu na kojoj će biti utvrđen datum održavanja posebne sjednice posvećene smrti Davida Dragičevića, saopšteno je iz te institucije.

Valentina Matvijenko danas u Banjaluci

BANJALUKA - Predsjednica Savjeta federacije Gornjeg doma parlamenta Rusije, Valentina Matvijenko, danas će u Banjaluci razgovarati sa zvaničnicima Srpske, a obratiće se i poslanicima republičkog Parlamenta.

Najčitanije