saobraćaj

Snijeg paralisao Evropu, haos na aerodromima

LONDON, BERLIN -- Dok je kod nas vjetrovito vrijeme, sa snježnim nevremenom bore se u Velikoj Britaniji i Njemačkoj. Otkazano na stotine letova. Narandžasti meteoalarm i u Francuskoj.

Brinu i za bezbjednost saobraćaja: Banjalučki vatrogasci uklonili stablo koje se nadvilo nad putem

BANJALUKA - Pripadnici Profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice Grada Banjaluka uklonili su stablo sa puta Lauš - Bronzani Majdan, a koje je ometalo bezbjedno odvijanje saobraćaja.

Snijeg uzrokuje probleme na putevima, prevrnuo se teretni kombi

SARAJEVO - Snijeg koji od jutros pada izazvao je probleme vozačima širom BiH. Kolovozi su uglavnom vlažni i klizavi, a zbog zbog ugaženog snijega saobraćaj je otežan.

Vlažni kolovozi, poledica u planinskim predjelima

BANJALUKA - Na većini putnih pravaca u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se jutros odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a poledice ima u višim planinskim predjelima, preko planinskih prevoja, kao i na prilazu mostovima i tunelima.

Magla otežava saobraćaj

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH kolovozi su ovog jutra mjestimično mokri i klizavi, a u kotlinama, duž riječnih tokova i preko planinskih prevoja, jutarnja magla smanjuje vidljivost.

Snijeg otežava saobraćaj preko prevoja

BANJALUKA - Na svim putnim pravcima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros se vozi po mokrim i klizavim kolovozima, a snijeg otežava kretanje na dionicama Vlasenica-Han Pijesak preko prevoja Han Pogled, zatim Sarajevo-Foča preko Rogoja i Sarajevo-Sokolac preko Romanije, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Motike i Saračica bez struje, obustava saobraćaja u centru zbog "Zimzograda"

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od 8.30 do 13 časova biti dijelovi naselja Saračica i Motike.

Mještani Dragočaja strahuju: Raskrsnica opasna za učesnike u saobraćaju

BANJALUKA - Raskrsnica na magistralnom putu M-4 Banjaluka - Prijedor u Dragočaju nije bezbjedna za saobraćaj, zbog čega su mještani tog naselja u strahu za bezbjednost putem Savjeta mjesne zajednice poslali inicijativu na adrese nadležnih kako bi se povećao nivo bezbjednosti na samoj raskrsnici.

Savjeti za vožnju u osam različitih uslova

Svi spoljnii faktori koji smanjuju vidljivost ili prijanjanje guma na cestu ujedno i smanjuju sigurnost vožnje pa je veća odgovornost na vozaču.

Magla smanjuje vidljivost, kolovozi mjestimično vlažni

BANJALUKA - U većem dijelu Republike Srpske vozi se po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, u Semberiji i gornjem Podrinju povremeno ima nešto jačeg vjetra, dok u kotlinama i uz riječne tokove na području donjeg Podrinja u jutarnjim časovima magla smanjuje vidljivost na 50 do 100 metara.

Reklame

Najčitanije