saobraćaj

Zabrinjavajući podaci SZO: BiH bilježi najviše mrtvih u udesima u Evropi

BANJALUKA - BiH je zemlja s najvećim procentom smrtnosti u saobraćajnim nesrećama u Evropi, ne računajući Rusiju, navodi sajt "worldlifeexpectancy.com", pozivajući se na podatke Svjetske zdravstvene organizacije.

Početkom avgusta novi put za Priječane?

BANJALUKA - Izgradnja nove dionice puta prema naselju Priječani u dužini od 1.000 metara i vrijednosti više od 750.000 KM tebalo bi da bude završena u prvoj sedmici avgusta, potvrdio je juče za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Obustava saobraćaja u Priječanima zbog asfaltiranja

BANJALKUKA - Danas i sutra od osam do 19 časova, na putu za Priječane, biće potpuno obustavljen saobraćaja za sva vozila, uključujući i autobuse, zbog asfaltiranja ovog puta, odnosno polaganja prvog sloja asfalta.

Obustavljen saobraćaj između Vlasenice i Milića, kilometarske kolone

MILIĆI - Saobraćaj na pravcu između Milića i Vlasenice trenutno je u prekidu zbog obrušavanja kamenja i drveća na put.

"Ryanairovo" osoblje iz četiri države najavilo štrajk za kraj mjeseca

BRISEL – Kabinsko osoblje irskog avio prevoznika "Ryanaira" stupiće na kraju jula u štrajk u Italiji, Portugalu, Španiji i Belgiji, objavio je u četvrtak belgijski sindikat radnika CNE, potvrdivši pisanje belgijskih medija.

Suprotnim smjerom kroz centar Banjaluke

BANJALUKA – Vozač dačije uletio je u traku suprotnog smjera na raskrsnici banjalučkih ulica Kralja Petra Prvog Karađorđevića i Bulevara cara Dušana.

Obustava saobraćaja na prelazu Brčko-Gunja

SARAJEVO - Na graničnom prelazu Brčko-Gunja između BiH i Hrvatske večeras će biti obustavljen saobraćaj zbog održavanja sportske manifestacije u Brčkom, saopšteno je iz Bihamka.

Hrvati blokirali saobraćajnice zbog skupog goriva

ZAGREB - U Hrvatskoj je danas od 15.30 do 16.30 sati održan protest i blokada saobraćajnica zbog visokih cena goriva.

Odron zaustavio saobraćaj

BANJALUKA - Saobraćaj na dijelu regionalnog puta Konjic-Borci, u Federaciji BiH, prekinut je zbog većeg odrona na toj dionici, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

I patrijarh dva i po sata bio blokiran zbog protesta

BEOGRAD - Partijarh srpski Irinej, mitropolit crnogorsko - primorski Amfilohije i vladika Jovan bili su blokirani dva i po sata u Šidu tokom protesta zbog poskupljenja goriva.

Najčitanije