saobraćaj

Potpuno obustavljen saobraćaj preko prevoja Morine

BANJALUKA - Na regionalnom putu Ulog-Klanci, preko prevoja Morine, saobraćaj je zbog visokih snježnih smetova u potpunosti obustavljen, saopšteno je iz Auto-moto Saveza Republike Srpske /AMS/.

Olujni vjetar u Hercegovini stvara velike probleme u saobraćaju

BANJALUKA - Na području Nevesinja, Berkovića i Gacka duva olujni vjetar koji stvara velike probleme u održavanju prohodnosti puteva, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Snijeg izazvao haos u saobraćaju, 30 udesa u Sarajevu

SARAJEVO - Na svim putnim pravcima na području Sarajevsko-romanijske regije saobraćaj se odvija otežano zbog jačine snijega koji pada, izjavio je Srni dežurni na centralnom punktu zimskog održavanja "Romanijaputeva" Sokolac Nenad Samardžija.

Otac i sin ranjeni zbog svađe u saobraćaju

SPLIT - Otac i sin iz Splita ranjeni su u pucnjavi koja se u ovom gradu hrvatskom dogodila oko ponoći.

Patrole i radari sačuvali živote

DOBOJ - Pojačano prisustvo policijskih patrola na kritičnim tačkama, upotreba radarskog sistema, ali i saradnja policije sa drugim institucijama smanjili su broj saobraćajnih nesreća sa smrtno stradalima u posljednjih deset godina na području koje pokriva Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Od sutra preventivna kampanja za vozače traktora

BANJALUKA- U Republici Srpskoj sutra počinje preventivna kampanja s ciljem povećanja bezbjednosti vozača traktora i drugih poljoprivrednih mašina na putevima.

Na više pravaca povećana opasnost od odrona

BANJALUKA - Auto-moto savez Republike Srpske upozorio je jutros vozače na povećanu opasnost od odrona, posebno na putnim pravcima Karanovac-Kneževo-Ugar, Karanovac-Crna Rijeka-Mrkonjić Grad, Sarajevo-Foča, Foča-Šćepan Polje, Zvornik-Konjević Polje, Karakaj-Caparde, Višegrad–Ustiprača-Rogatica i Višegrad-Brodar-Rudo.

Preminuo vozač micubišija nakon slijetanja sa puta

PRNJAVOR - Pedesetšestogodišnjak iz Prnjavora čiji su inicijali P.Č. preminuo je, nakon što je automobilom micubiši sletio sa magistralnog puta Prnjavor-Klašnice.

Obustavljen saobraćaj na prelazu Izačić

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Izačić, između BiH i Hrvatske, obustavljen je saobraćaj za teretna vozila mase veće od sedam i po tona zbog zimskih uslova za vožnju na hrvatskoj strani, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Saobraćaj na petlji Šićki Brod kod Tuzle i dalje u prekidu

SARAJEVO - Odvijanje saobraćaja na petlji Šićki Brod kod Tuzle i dalje je u prekidu zbog protesta građana, saopšteno je večeras iz Auto-moto kluba BiH (BIHAMK).

Najčitanije