smještaj

Učenici iz Beograda ostali bez smještaja na ekskurziji u Španiji

Grupa od oko 150 učenika koja se prije dva dana uputila u Španiju na ekskurziju, po dolasku u španski grad Ljoret de Mar, nije mogla da uđe u hotelski smeštaj koji je bio rezervisan u okviru aranžmana koji je uplaćen u agenciji "B2R".

Migranti konačno dobili tri dnevna obroka

BIHAĆ - Za migrante koji se hrane u prihvatnom centru u Bihaću, koji se nalazi u objektu đačkog doma u tom gradu, osigurana su tri dnevna obroka zahvaljujući sredstvima koje je u te svrhe izdvojila Ambasada SAD u BiH.

Žene i djeca idu u hotel "Sedra", brigu preuzima Evropska komisija

SARAJEVO - Migrantske porodice s područja Bihaća, prvenstveno žene i djeca, biće privremeno smještene u hotelu "Sedra", između Bihaća i Cazina, a brigu o njima preuzeće Evropska komisija, dogovoreno je na sastanku premijera Unsko-sanskog kantona Huseina Rošića i gradonačelnika i načelnika opština s područja ovog kantona.

Ustanova za smještaj starijih pod lupom Inspekcije: Dom radi bez rješenja

GRADIŠKA, BANJALUKA - Iako je Republička zdravstvena inspekcija Domu za penzionere i stara lica "Medik Ugrenović" u Novom Selu, kod Gradiške, zabranila obavljanje djelatnosti socijalne zaštite i naredila oslobađanje ustanove od korisnika, Tatjana Jakovljević, čitateljka "Nezavisnih", tvrdi da Dom i dalje radi i da se u njemu nalaze pojedini korisnici.

Hrvati strahuju: Gube 200 hotela i 80.000 kreveta

ZAGREB - Ukoliko u Hrvatskoj ostane PDV u turizmu kao do sada, do 2030. će propustiti 2,5 milijardi evra potencijalnih investicija.

Naknade sudijama i tužiocima idu na (van)sudsko poravnanje

BANJALUKA - Savjet ministara BiH na današnjoj sjednici trebalo bi da zaduži Pravobranilaštvo BiH i Ministarstvo finansija i trezora BiH da kada stignu tužbe sudija i tužilaca za naknade za topli obrok, prevoz, smještaj i odvojen život idu na sudsko i vansudsko poravnanje.

Studenti u Banjaluci nezadovoljni: Traže besplatan smještaj do obnove paviljona

BANJALUKA - Studenti smješteni u Studentskom centru "Nikola Tesla" u Banjaluci traže da budu oslobođeni plaćanja smještaja sve dok se situacija u svim paviljonima oštećenim u olujnom nevremenu ne riješi, te uslovi stanovanja budu dovedeni na pristojan nivo.

BiH gubi milione zbog opstrukcije izgradnje zgrade IDDEEA u Banjaluci

BANJALUKA - Savjet ministara već dvije godine opstruiše izgradnju objekta Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH /IDDEEA/ u Banjaluci, pri čemu se za svaki mjesec opstrukcije plaćaju desetine hiljada maraka, a za dvije godine je već nastala šteta od milion maraka, dok se za svaki naredni mjesec gubi više od 25.000 maraka, potvrđeno je za portal "Srpska info" iz više izvora u Savjetu ministara.

Sanacija "studenjaka": Oko 70 soba biće useljivo za par dana, ubacuju se dodatni kreveti

BANJALUKA - Oko 70 soba u prvom paviljonu Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, koji je pretrpio štetu u nevremenu, biće osposobljeno za nekoliko dana kako bi se studenti mogli useliti i pohađati nastavu, koja počinje u ponedjeljak.

Nova dozvola za IDDEEA, gradnja i dalje upitna

BANJALUKA - Iako se spekulisalo da bi Agencija za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA) mogla izgubiti 1,4 miliona KM zbog isteka građevinske dozvole za gradnju objekta u Banjaluci, to se, po svemu sudeći, neće desiti jer će joj grad Banjaluka bez dodatnih troškova izdati novu dozvolu.

Najčitanije