trudnoća

Devetogodišnja djevočica ostala trudna nakon što ju je očuh silovao deset puta dnevno

Devetogodišnja djevojčica zatrudnila je nakon što ju je očuh Elmer Serhio Čambergo Tapia silovao do 10 puta na dan. Ona je u petom mjesecu trudnoće zbog čega ne može da je prekine.

Vodič za održavanje idealne težine u trudnoći

Izbjegnuti nagomilavanje neželjenih kilograma samo po sebi predstavlja veliki izazov, a "problem" postaje još intenzivniji tokom trudnoće...

Muškarci će uskoro moći da zatrudne?

Doktor Ričard Polson, direktor Američkog društva za reproduktivnu medicinu, tvrdi da će zahvaljujući razvoju na polju transplantacije materice muškarci u skoroj budućnosti moći da zatrudne.

"Najljepša trudnica na svijetu" pozirala gola, obožavaoci je napali

Manekenku Sara Stejdž od poroda dijele dani, međutim gledajući je to nikad ne biste uspjeli zaključiti.

Ovako su stari Egipćani određivali pol djeteta

Prvi zapisi o testovima na trudnoću datiraju iz perioda starog Egipta. Radilo se o, za nas danas vrlo neobičnoj metodi, koja je zapravo bila dosta precizna.

Poznati preljubnik dobiće dijete sa 18 godina mlađom djevojkom

Robin Tik, muzičar, ali i poznati preljubnik, čeka dijete s manekenkom Epril Lav Geri . Razlika je u godinama poprilična – Epril je čak 18 godina mlađa od Robina.

Učenje jezika počinje dok smo još u stomaku

Nedavno sprovedeno istraživanje bacilo je novo svjetlo na čudesan proces usvajanja jezika kod beba. Ispostavlja se da je prenatalni period mnogo važniji nego što se to ranije mislilo.

Naučnici tvrde da trebate da unosite kalijum ako želite da rodite dječaka

Iako će vam svaki roditelj reći da pol djeteta nije važan, jedno od najčešćih pitanja koje budući roditelji traže na Googleu je kako dobiti dječaka ili djevojčicu.

Britanska teniserka osvojila Vimbldon u 11. sedmici trudnoće

Nakon Serene Vilijams koja je trudna osvojila Australian Open, britanska “wheelchair” teniserka Džordan Vajli je osvojila Wimbledon u 11. sedmici trudnoće.

Lubrikanti mogu da utiču na začeće ako pokušavate da zatrudnite

Ma koliko ova stvar bila čudesna za seks, može da napravi ozbiljne probleme ako želite da zatrudnite.

Reklame

Najčitanije