trudnoća

Učenje jezika počinje dok smo još u stomaku

Nedavno sprovedeno istraživanje bacilo je novo svjetlo na čudesan proces usvajanja jezika kod beba. Ispostavlja se da je prenatalni period mnogo važniji nego što se to ranije mislilo.

Naučnici tvrde da trebate da unosite kalijum ako želite da rodite dječaka

Iako će vam svaki roditelj reći da pol djeteta nije važan, jedno od najčešćih pitanja koje budući roditelji traže na Googleu je kako dobiti dječaka ili djevojčicu.

Britanska teniserka osvojila Vimbldon u 11. sedmici trudnoće

Nakon Serene Vilijams koja je trudna osvojila Australian Open, britanska “wheelchair” teniserka Džordan Vajli je osvojila Wimbledon u 11. sedmici trudnoće.

Lubrikanti mogu da utiču na začeće ako pokušavate da zatrudnite

Ma koliko ova stvar bila čudesna za seks, može da napravi ozbiljne probleme ako želite da zatrudnite.

Milica Dabović progovorila o trudnoći

Trudnoća bivše košarkašice Milica Dabović nakon samo nekoliko mjeseci dospjela je u žižu javnosti, a Milica kaže da sa nestrpljenjem očekuje porođaj.

Šta trebate znati o kućnom testu na trudnoću

Kada sumnjaju na trudnoću, većina žena najprije će kupiti kućni test na trudnoću.

Trčala na prvenstvu SAD u petom mjesecu trudnoće

Američka atletičarka Alisija Montanjo bila je u centru pažnje na državnom prvenstvu SAD iako nije pobijedila u svojoj disciplini.

Bijonse rodila blizance

Svjetski poznat par Bijonse i njen suprug Džej Z dobili su blizance u subotu naveče, piše list US Weekly pozivajući se na izvor blizak slavnom paru.

Visoka temperatura u trudnoći, rizik za autizam kod djece

NJUJORK - Visoka tjelesna temperatura u trudnoći je povezana s do 34 podsto većim rizikom za autizam kod djece, prenose mediji.

Kako alkohol u trudnoći utiče na bebino lice?

Čak i vrlo male količine alkohola u trudnoći uticale su na oblik lica djece, pokazalo je istraživanje sprovedeno na 1.570 trudnica koje je napravila naučnica iz Australije Džejn Halidej.

Reklame

Najčitanije