vrijeme

I danas sunčano, temperatura do 26

BANJALUKA - Danas će u BiH prevladavati sunčano uz malo do umjereno naoblačenje. Vjetar slab južnog smjera.

Pretežno sunčano uz temperaturu do 26

BANJALUKA - Danas će u BiH prevladavati pretežno sun-čano vrijeme. Vjetar slab promjenjivog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazdu-ha uglavnom između 3 i 9, na jugu od 10 do 14, a najviša dnevna između 19 i 26 stepeni Celzijusa.

Sunčano i veoma toplo

BANJALUKA - Danas se u BiH očekuje sunčano vrijeme. U jutarnjim časovima i većem dijelu prijepodneva u Bosni je moguća magla ili sumaglica. Vjetar slab, veći dio dana, uglavnom sjeveroistočni. Jutarnje temperature od 5 do 11, na jugu od 10 do 16, a dnevne od 20 do 26 stepeni Celzijusa.

Danas pretežno sunčano i prijatno toplo

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti pretežno sunčano i prijatno toplo vrijeme, uz najvišu dnevnu temperaturu do 26 stepeni Celzijusovih.

Ko najviše radi u Evropi?

Kartograf, lingvista i matematičar Jakub Marijan kreirao je mapu koja prikazuje koliko zaposleni u većini država Evrope provode nedjeljno na poslu.

Pretežno sunčano sa temperaturom do 23

BANJALUKA - Danas se u BiH očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab promjenljivog smjera.

Pretežno oblačno sa temperaturom do 22

BANJALUKA - Danas se u BiH očekuje pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab, uglavnom južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha uglavnom između 2 i 7, na jugu do 10, a najviša dnevna između 15 i 19, na jugu zemlje do 22 stepena Celzijusa.

Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja mjeseca?

Duži period stabilnih vremenskih prilika prognozira se od 09. do 20. oktobra, a od 21. do kraja prognoznog perioda 24. uslijediće nestabilnije vrijeme praćeno padavinama, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Pretežno oblačno uz temperaturu do 23 stepena

BANJALUKA - Danas se na jugu očekuje pretežno vedro vrijeme. U ostalim krajevima BiH umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove, u jutarnjim časovima i veći dio prijepodneva, magla i sumaglica.

Sutra promjenjivo oblačno, temperatura do 20 stepeni

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti umjereno oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima i najvišom dnevnom temperaturom do 20 stepeni Celzijusovih.

Reklame

Najčitanije