zatvor

Dobojlijama 11 godina robije za dilovanje

BANJALUKA - Zbog prodaje droge na ukupno 11 godina osuđene su Dobojlije Milko Šarčević (22) i Nikola Đurić (25), zvani Sola i Solsker.

Inženjeri iz Prijedora snimili državni zatvor

SARAJEVO - Desetak inženjera različite struke nezavisne kuće iz Prijedora ovih dana je boravilo u državnom zatvoru u Vojkovićima u Istočnom Sarajevu kako bi napravili procjenu i u što kraćem roku dostavili mišljenje o ovom objektu.

Bivšoj NBA zvijezdi šest godina zatvora

Bivši kontroverzni američki košarkaš Kermit Vašington osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina zbog trošenja dobrotvornih sredstava na luksuzne odmore, kupovine i plastične operacije njegove djevojke.

Srpski Džek Trbosjek neće biti izručen Srbiji

BEOGRAD - Marinko Magda, bivši pripadnik francuske Legije stranaca, koji je presudom mađarskog suda osuđen na kaznu doživotnog zatvora, a u Srbiji na maksimalnih 40 godina zbog ubistava počinjenih na teritoriji ovih država, neće biti izručen Srbiji, piše današnja "Politika".

Zbog "divljačke" vožnje završio u zatvoru

Bahatih vozača ima u svim državama svijeta, samo je razlika način na koji se države bore protiv njih.

Neotvoreni zatvor mjesečno pola miliona u minusu

SARAJEVO - Bosna i Hercegovina mjesečno gubi oko 530.000 KM zbog toga što nije završen tehnički prijem državnog zatvora u naselju Vojkovići, u Istočnom Sarajevu.

Dronovi mjesecima nadlijetali zatvor iz kojeg je pobjegao Faid

PARIZ - Francuski ministar pravde Nikol Belub izjavila je danas da istražioci vjeruju da su dronovi koji su mjesecima nadlijetali zatvor u regionu Pariza povezani sa spektakularnim bjekstvom jednog ozloglašenog kriminalca.

Više od 3.000 policajaca traže odbjeglog zatvorenika

PARIZ - Više od 3.000 policajaca i žandarma večeras je u potrazi za odbjeglim zatvorenikom Redoanom Fajdom, koji je danas iz zatvora pobjegao helikopterom.

Objavljen snimak bjekstva iz zatvora helikopterom

PARIZ - Na društvenim mrežama se pojavio snimak spektakularnog bjekstva iz francuskog zatvora u kom je korišćen helikopter.

Gangster pobjegao helikopterom iz zatvora

PARIZ - Ozloglašeni gangster Redoan Faid pobjegao helikopterom iz zatvora u regionu Pariza, saopštile su danas francuske vlasti.

Najčitanije