zatvor

Inspektoru FUP-a dvije godine robije za teško premlaćivanje mladića

SARAJEVO - Slaviša Miljanović, inspektor FUP osuđen je na dvije godine zatvora nakon što je proglašen krivim da je 21. februara 2016. Mehmeda Mušanovića pancericama izudarao u stomak nanijevši mu tako teške tjelesne povrede.

Muniri Zildžić dvije i po godine robije za 12 prevara: Obećavala posao i debelo naplaćivala

TUZLA - Kantonalni sud Tuzla potvrdio je prvostepenu presudu Općinskog suda Tuzla za Muniru Zildžić iz Tuzle, koja je osuđena na kaznu zatvora u trajanju od dvije godine i šest mjeseci zbog produženog krivičnog djela prevara.

U pobuni u meksičkom zatvoru 16 mrtvih

MEKSIKO SITI - Najmanje 16 osoba je ubijeno u pobuni u zatvoru u meksičkoj državi Nuevo Leon, saopštili su u srijedu zvaničnici.

U pobuni u meksičkom zatvoru 16 mrtvih

MEKSIKO SITI - Najmanje 16 osoba je ubijeno u pobuni u zatvoru u meksičkoj državi Nuevo Leon, saopštili su zvaničnici.

Žarku Vukoviću sedam godina zatvora za silovanje u Foči

SARAJEVO - Sud BiH osudio je Žarka Vukovića na sedam godina zatvora za višestruko silovanje zaštićog svjedoka "A1", počinjeno na području opštine Foča od aprila do avgusta 1992. godine.

Mile Radišić izašao iz zatvora

BANJALUKA – Vlasnik banjalučke firme "Grand trade" Mile Radišić izašao je jutros iz Kazneno – popravnog zatvora Tunjice u kojem je služio trogodišnju zatvorsku kaznu zbog malverzacija akcijama "Medicinske elektronike", saznaje poslovni portal CAPITAL.ba.

Mile Radišić izlazi na slobodu

BANJALUKA - Vlasnik banjalučke firme „Grand trade“ Mile Radišić, koji služi trogodišnju zatvorsku kaznu zbog kriminala u poznatoj aferi „Medicinska elektronika“, podnio je službeni zahtjev za uslovno puštanje na slobodu.

Objesio se zatvorenik u KPZ Miljacka

SARAJEVO - Pritvorenik Kazneno-popravnog zavoda Miljacka u Sarajevu počinio je sinoć samoubistvo vješanjem

Objavljen snimak bijega Amela Sejfovića iz sarajevskog zatvora

SARAJEVO - U emisiji Mreža Federalne televizije prikazan je snimak bijega Amela Sejfovića iz KPZ-a Miljacka u Sarajevu.

Službeniku granične policije godina zatvora

SARAJEVO - Apelaciono vijeće Suda BiH drugostepenom presudom osudilo je službenika Granične policije Aleksandra Pekića na godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja.

Reklame

Najčitanije