zdravlje

Da li se pravilno brinete o intimnom zdravlju?

Svaka žena bi trebalo da brine o zdravlju svoje intimne regije na odgovarajući načun. To je svakako lakše sprovesti ako se pridržavamo pravila koje propisuju ginekolozi.

Zašto je svjež vazduh dobar za zdravlje?

Često čujemo da je hladnoća dobra za naše zdravlje, no znate li koje su to točno beneficije koje naše tijelo i um imaju od niskih temperatura? Otkrivamo vam 10 dobrobiti hladnog vremena zbog kojih još više volimo jesen i zimu.

Simptomi koji ukazuju na dijabetes

Dijabetes – “tihi ubica modernog doba”, predstavlja hronično oboljenje koje se ispoljava povišenjem nivoa šećera u krvi, usljed poremećaja lučenja insulina.

Vrijeme je za prirodne antibiotike

Koliko god da radite na jačanju vašeg imuniteta veoma često dođe do infekcija.

Šta izaziva konstantan osjećaj umora

Često krivimo brz način života ili nedovoljno sati sna za umor koji osjećamo tokom dana…

Biljke koje čuvaju zdravlje žena

U fitoterapiji postoje ljekovite biljke koje uspješno liječe gotovo sve poznate ženske boljke. Donosimo vam spisak efikasnih prirodnih lijekova za ženske tegobe koje preporučuju najbolji fitoterapeuti.

Pet znakova da niste zdravi iako se osjećate odlično

Zdravstvene probleme poput umora ili nesanice žene obično ignorišu jer pretpostavljaju da se radi o posljedicama zahtjevne svakodnevice i da je to normalna stvar. Ali nije. Pogledajte na koje biste simptome trebali obratiti malo više pažnje.

Pet stvari koje štete jednako kao i pušenje

Svijest o štetnosti pušenja globalno je sve rasprostranjenija, međutim, moderno vrjeme donosi niz faktora koji pušenje postupno pomijeraju sa vrha liste smrtonosnih navika, upozoravaju američki naučnici.

Super tonik gotov u pet minuta

Promjena vremena u kombinaciji sa pretrpanim rasporedom i stresom mogu oslabiti imunitet. Iskušajte ovaj jednostavan, a čudotvoran napitak i spriječite jesenske viroze na vrijeme.

Olakšajte sebi menopauzu: Naučite reći ne i mislite samo na sebe

Menopauza može biti frustrirajuće, umarajuće i zbunjujuće razdoblje u životu svake žene. Ako spadate u ovu kategoriju i osjećate simptome menopauze, savjetujemo nekoliko promjena koje bi trebalo da unesete u svoju svakodnevicu.

Reklame

Najčitanije