Film i serije

Arnold Švarceneger će ponovo biti Konan

Arnold Švarceneger će ponovo biti Konan
Arnold Švarceneger će ponovo biti Konan

LOS ANÐELES - Holivudski glumac Arnold Švarceneger ponovo će biti Konan Vararin, prenose elektronski mediji.

Švarceneger će čim završi obaveze vezane za film "Terminator genesis" započeti snimanje nastavka filma "Konan Varvarin" iz 1982.

Kako prenose mediji, producent i scenarista filma "The Legend of Conan" Kris Morgan nedavno je izjavio da će novi film biti nastavak originala Džona Milijusa i logičan produžetak lika koji je stvoren filmom iz 1982.

"Kad ga ponovno sretnemo, Konan je već proživio život kao lopov, ratnik, gusar, kralj i legenda, a sad je starac", rekao je Mogan. "Starac koji i dalje vitla mačem".

Njegova namjera je da snimi film koji će ostati vjeran "brutalnom tonu" i viziji Džona Milijusa i koji će pravi fanovi prihvatiti, a smatra da će mu pomoći i to što je u snimanje uključena prva generacija pravih obožavalaca originala.

"Prvi film bio je brutalan. Konana i volimo zbog njegove političke nekorektnosti. On ne razmišlja, on djeluje. A studio je od nas tražio da stvorimo nastavak dostojan filma iz 1982.", rekao je on.

Morgan je dodao i da će se u "Legend of Conan" vratiti najmanje tri glumca iz prvog filma, ali nije otkrio o kome se radi. Takođe, priče iz drugog i trećeg "Konana" će biti preskočene.

Snimanje bi trebalo da počne ove jeseni.

"Konan Varvarin" zasnovan je na pričama Roberta E. Hauarda iz 1930ih a beogradski Darkwood objavio je i strip hronike ovog junaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije