Film i serije

Aston martin protiv jaguara u novom Džejms Bond filmu

Aston martin protiv jaguara u novom Džejms Bond filmu
Aston martin protiv jaguara u novom Džejms Bond filmu

Novi nastavak serijala filmova o tajnom agentu Džejmsu Bondu, tačnije 24. po redu, donijeće obilje akcije i potjera automobilima.

Jedna od najboljih, za koju autori tvrde da će ući u istoriju kao najbolja ikada snimljena, odvija se na ulicama Rima sa dva posebna automobila.

"Spectre" je ime novog filma o Bondu, a kratki video daje nam naslutiti kako će izgledati jedna od scena potjere automobilima noću kroz ulice Rima, prenosi Klix.

Za ove potrebe producenti su odabrali aston martin DB10, koji ujedno otkriva kako će izgledati modeli "Aston Martina" u skorijoj budućnosti, prvenstveno nasljednik mosdela DB9, kao i jaguar C-X75, koji je ustvari konceptni model "Jaguara", a koji nije dobio odobrenje za serijsku proizvodnju.

Aston martin DB10 je takođe vrlo ekskluzivan jer ih je, u najboljem maniru ove marke, ručno proizvedeno tek 10 primjeraka, i to isključivo za potrebe ovog filma. Jaguar je, s druge strane, umjesto hibridnog pogona za potrebe snimanja dao klasični 5,0.litarski V8 sa kompresorom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije