Film i serije

Belučijeva s kćerkama i na snimanju

Belučijeva s kćerkama i na snimanju
Belučijeva s kćerkama i na snimanju

Kćerke italijanske filmske dive Monike Beluči, Deva i Leoni, koje borave u Trebinju, gdje režiser Emir Kusturica snima film "Na mliječnom putu", u kojem slavna glumica igra jednu od glavnih uloga, svakodnevno posjećuju mamu na lokalitetu Klobuk, gdje je u toku snimanje scena.

Ipak, najbolje se provode na Olimpijskom bazenu "Abazovina" i na Trgu slobode u Trebinju, gdje se igraju s osmogodišnjom kćerkicom Bajrama Kolje Severdžana, glumca naturščika, koji je i ranije glumio kod Kusturice u filmu "Crna mačka, beli mačor".

Iako su sve tri još male da bi njihov engleski jezik bio dobar za komunikaciju, Severdžan kaže da se izvanredno sporazumijevaju i slažu, jer djeca imaju poseban, kako kaže, jezik srdačnosti.

Deva i Leoni su, saznajemo od osoblja trebinjskog hotela "Platani", smještene u apartman 106 zajedno s mamom, a o njima se brine mlada dadilja s tjelohraniteljima.

"Oni su jedna divna porodica, jer su djevojčice tako dobre i poslušne, a Monika koristi svaki sekund da bude s njima", kažu radnici hotela.

Ni Deva i ni Leoni nisu razmažene, niti su, kao i njihova mama, zahtjevne, osim što, kao i sva djeca, vole slatkiše.

Male Italijanke već znaju pravila ponašanja kod snimanja filmova, tako da su, dok borave na Klobuku, vrlo tihe.

"U vrijeme snimanja su tihe i ne prave buku tamo gdje mama snima, već ovdje imaju dva psića i nekoliko mačaka koje se motaju oko filmadžija, pa se djevojčice izmaknu i igraju s njima dok im ne dosadi, a onda ih vode nazad u grad", kažu mještani Klobuka.

Na Klobuku je bila i Severdžanova kćerka, ali i supruga, koja je oduševljena Trebinjem i biće tu još nekoliko dana.

Kćerke Monike Beluči uskoro će napustiti Trebinje, jer i njihova slavna mama snimanje nastavlja u Čapljini. Nove scene biće snimljene u Hutovu blatu, a onda slijedi Uvjeća. Tek krajem septembra je najavljeno novo snimanje na Klobuku, a tada bi trebalo da dođe i Miki Manojlović.

V.D.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije