Film i serije

Golotinjom krče put do zvijezda

Golotinjom krče put do zvijezda
Golotinjom krče put do zvijezda

Mnogi slavni glumci priznaju da skidanje pred kamerama i nije tako lijepo i ugodno kao što izgleda gledaocima filmova. Ipak, mnoge mlade domaće glumice pokazale su da imaju dovoljno hrabrosti da prihvate uloge koje zahtijevaju da sa sebe skinu baš sve.

Posljednja koja se na to odvažila je mlada Helena Aksamit, balerina iz Novog Sada, u filmu "Gorčilo - Jesi li to došao da me vidiš", koji je i njen prvi izlet u glumačke vode. 

Scena na filmu u kojoj se skida pored jezera i skače u vodu već je obišla sve portale u regiji. Ova mlada glumica kaže da joj skidanje nije teško palo, te da tokom snimanja uopšte nije razmišljala o samom činu skidanja. Ali, ističe i da je imala ogromnu podršku kolega.

Prije nje tu "čast" je imala Nina Janković u prvom dijelu popularnog filma "Montevideo - Bog te video". Ona je u sceni koja se odvija u sobi na sebi preko golog tijela imala samo malu kecelju. Svojevremeno je istakla da se radi o opravdanom skidanju zarad scene, nema ništa protiv, a ako je u pitanju skidanje radi skidanja - onda ima.

Slično iskustvo u filmu "Sveti Georgije ubiva aždahu" imala je i Nataša Janjić, njena koleginica iz Hrvatske. Kao i sve prave umjetnice, i ona ističe da nikad nije jednostavno snimati takve scene, ali da o tome ne razmišlja kad je pred njom tako lijep scenario i vrhunska glumačka ekipa.

Svoje atribute pred kamerama je pokazala i srpska glumica Katarina Radivojević, koja se obnažila za potrebe snimanja filma "Morfijum".

Kako je sama rekla, u spomenutom filmu fotografije na kojima je golišava bile su urađene u umjetničke svrhe, a najeksplicitnija scena koju je radila tada bila je scena oralnog seksa.

Svojevremeno su i starije glumice prošle kroz slične situacije.

Neke su se obnažile potpuno poput Eve Ras i Nede Arnerić, a neke samo djelimično poput Mirjane Karanović i Tanje Bošković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije