Film i serije

Hakeri otkrili sve o novom Bondu

Hakeri otkrili sve o novom Bondu
Hakeri otkrili sve o novom Bondu

Hakerski napad zavio je studio "Soni" u crno, a poslednja "žrtva" je novi film o agentu 007.

Snimanje filma koje će koštati 190 miliona funti počelo je prošle nedjelje, a mejlovi iz "Sonija" i studija "MGM" otkrivaju da su čelnici nezadovoljni zapletom, piše Mondo.ba.

Bond će se boriti protiv Spektra, zlikovačke organizacije koja preuzima upravu nad gomilom obaveštajnih agencija.

"Ljudi, potpuno ste me razočarali na kraju. Ništa od iznenađenja i klimaksa. Spektar bi valjda trebalo da sve te resurse iskoristi za nešto veliko, sigurno ste mogli da uradite nešto 'jače' od sakrivanja jednog običnog dokumenta", napisao je predsjednik odsjeka studija "MGM" Džonatan Glikman.

"Potreban nam je nekakav obrt, a ne niz jurnjava sa pištoljima. Ovo je ipak Blofeld. Šta on ima u rukavu? Trebalo bi da 'isječemo' najmanje 20 strana, i cijeli jedan suvišni dio priče", napisao je drugi producent o povratku famoznog zlikovca, koji je očigledno razočarao studio.

"Grubo, grubo, grubo. Cijla priča je Bond kako se juri sa plaćenicima u gomili već viđenih scena sa helikopterima, liftovima, automobilima...", napisala je Elizabet Kantilon, producentkinja iz "Sonija".

Režiser Sem Mendez navodno je potpuno pobjesnio zbog scenarija koji je dospjeo u javnost i komentara producenata, pošto je za priču angažovao Nila Purvisa i Roberta Vejda ("Skyfall") kao i priznatog dramaturga Džeza Batervorta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije