Film i serije

Leonardo di Kaprio se sprema za ulogu šizofreničara

Leonardo di Kaprio se sprema za ulogu šizofreničara
Leonardo di Kaprio se sprema za ulogu šizofreničara

Američki glumac Leonardo di Kaprio priprema se za složenu ulogu jednog šizofreničara 1970-ih godina optuženog za silovanje i provale, prenosi američki časopis "Holivud riporter".

List navodi da se di Kaprio (40) pet godina sprema za ulogu Bilija Miligana u filmu "The Crowded Room", po knjizi Danijela Kiajza.

"Uloga je posebno zahtjevna jer je Miligan bio podvojena ličnost i imao je najmanje 24 različitih ličnosti", piše Holivud reporter, a prenosi Blic.

Di Kaprio je nedavno završio snimanje filma "The Revenant" meksičkog reditelja Alehandra Injaritua koji je ove godine osvojio Oskara za "Čoveka pticu".

U vesternu "The Revenant" Dikaprio glumi Hjua Glasa, lovca koga su prijatelji ostavili da umre kada ga je je povrijedio medvjed. Taj film stiže u bioskope ove godine.

Dikaprio koji se proslavio ulogom u "Titaniku" 1997, jedan je od omiljenih glumaca reditelja Martina Skorsezea. Glumio je u pet njegovih filmova: "Bande Njujorka" (2002), "Avijatičar" (2004), "Dvostruka igra" (2006), "Zatvoreno ostrvo" (2010) i "Vuk sa Vol strita" (2013). 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije