Film i serije

"Lusi" Luka Besona najuspješniji francuski film

"Lusi" Luka Besona najuspješniji francuski film
"Lusi" Luka Besona najuspješniji francuski film

PARIZ - Triler Luka Besona "Lusi" sa Skarlet Johanson je najuspešniji francuski film u svijetu u poslednjih 20 godine, saopštila je filmska agencija UniFrance, a prenosi AFP.

UniFrance promoviše francusku kinematografiju van granica te zemlje, a "Lusi" ima najviše uspeha od kako su počeli da rade statistike o popularnosti francuskih filmova u inostranstvu 1994. godine.

Prethodni rekord je držao film "Taken 2" Olivijera Megatona sa Lajamom Nisenom u glavnoj ulozi.

Lusi je bezbrižna mlada žena koja se provodi sa prijateljima po Aziji, ona otkriva život, ali na teži način kada je dječko na prevaru natjera da odnese aktovku jednom poslovnom saradniku.

Prije nego što i shvati u šta se upetljala, nju će oteti i držati kao taoca kojem otmičari hirurškim putem ubacuju paketić snažne sintetičke droge. Ukoliko pukne, ovaj paketić neprocenjiv za otmičare, može da ubije onoga ko ga nosi.

Kad se hemikalija slučajno oslobodi i uđe u Lusin organizam, njeno tijelo započinje nezamislivo putovanje.

Dok pokušava da shvati i kontroliše nevjerovatne promjene u svom mozgu i tijelu, ona počinje da osjeća sve oko sebe: prostor, vazduh, vibracije, ljude, pa čak i gravitaciju i razvija natprirodne sposobnosti poput telepatije, telekineze, nevjerovatno znanje i fantastičnu kontrolu nad materijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije