Film i serije

Monika osmijehom pozdravila Trebinjce

Monika osmijehom pozdravila Trebinjce
Monika osmijehom pozdravila Trebinjce

TREBINJE - Poznata italijanska glumica Monika Beluči stigla je danas popodne u Trebinje, gdje je smještena u hotel "Platani", u kome će boraviti narednih nekoliko dana radi snimanja filma Emira Kusturice "Na mliječnom putu".

Slavna glumica nije se zadržavala s novinarima i fotoreporterima, kojima je uputila samo nekoliko osmijeha za fotografisanje, ali je njeno obraćanje bilo najavljeno za večeras, nakon što se odmori.

Ona, međutim, ne izigrava ekstravagantnu filmsku divu, jer, kako kažu u hotelu "Platani", nije imala nikakvih posebnih zahtjeva za boravak u njihovom objektu, čak i kada je odabir sobe, pogleda iz nje ili balkona u pitanju.

Srećni što je prvi put u njihovom hotelu jedna ovako velika zvijezda, nadležni u "Platanima" su izrazili oduševljenje što je Monika odabrala upravo njihov hotel.

"Iako ona nije imala posebnih zahtjeva, možemo da kažemo da smo sami uredili njenu sobu, ali ne u smislu preuređenja u nekakav vrhunski luksuz, već smo se trudili jedino da je oplemenimo hercegovačkim proizvodima, poput hercegovačkog cvijeća, ali i čajeva, koji joj stoje na raspolaganju, smokava i nekih naših posebnih đakonija", istakla je nakon dolaska Belučijeve recepcionerka Anja Jokanović.

Belučijeva će u hotelu, prema nezvaničnim informacijama, boraviti narednih pet dana, ali ono što je sigurno jeste da će se osoblje maksimalno potruditi da joj obezbijedi što bolje uslove boravka u njihovom objektu.

Oko jedan čas prije Belučijeve, u hotel "Platani" stigao je i proslavljeni režiser Emir Kusturica, u čijem filmu će njih dvoje biti glavni protagonisti, ali ni Kusturica se nije obraćao novinarima.

Kusturica je još prije više od mjesec dana započeo snimanje filma "Na mliječnom putu" scenama u Trebinju i okolini, kao i na Mokroj gori, a snimanje sa Monikom se, osim Trebinja i okoline, nastavlja i na Zelengori i još nekim mjestima Federacije BiH.

"Na mliječnom putu" će biti film o ratu i ljubavi, o dobroti i humanosti, a osim Belučijeve, glumiće i srbijanska glumica Sloboda - Boba Mićalović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije