Film i serije

Može i bez golotinje

Može i bez golotinje
Može i bez golotinje

Filmovi su puni scena u kojima se glavni glumci pojavljuju obnaženi i velika većina nema problem s tim da se skine pred kamerama.

Ipak, postoje i oni koji popularnost nisu stekli golišavim scenama.

Sara Džesika Parker

Svi oni koju su bez daha pratili seriju "Seks i grad" imali su prilike da vide Mirandu, Šarlot i Samantu nage u mnogim scenama. Ipak, to nije bio slučaj i sa Keri Bredšo, nikada. Iako se pojavljivala nekoliko puta u donjem vešu, nije dozvolila da kamere budu u njenom okruženju kada nema garderobu.

Džesika Alba

Imajući u vidu da je Džesika glumila striptizetu u oba dijela filma "Grad grijeha", vjerovatno da je čudno kada se pročita da upravo ona odbija da bude gola pred kamerama. Nebrojano puta je pokazala svoje izvajano tijelo noseći odjeću pripijenu uz nju, ali je ostala dosljedna svojoj odluci.

Rejčel Bilson

Bilsonova se progurala u javnosti ulogom simpatične Samer Roberts u tinejdžerskoj drami "The O.C." i od tada samo niže velike uloge u filmovima. Kada je u pitanju golotinja, Rejčel čvrsto drži stav da ona nije neophodna da bi se pokazale strasti u filmu.

Ema Votson

Glavni razlog zbog kojeg Ema nikada neće pristati da se skine pred kamerama je njena uloga Hermione u filmskoj franšizi "Hari Poter". Glumica je svjesna da joj je ta uloga otvorila vrata budućnosti, pa ne želi da je ljudi zaborave.

Džulija Roberts

Džulija Roberts je još na početku karijere izjavila da ne planira da uradi nijednu golišavu scenu u svojoj karijeri. Iako je glumila prostitutku u "Zgodnoj ženi", sve nage scene je snimala njena dublerka. Pristaće na scene u vešu, ali se nikada neće skinuti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije