Film i serije

Otkrivena imena likova iz novih "Ratova zvijezda"

Otkrivena imena likova iz novih "Ratova zvijezda"
Otkrivena imena likova iz novih "Ratova zvijezda"

Fanovima "Ratova zvijezda" se informacije uvjek daju na kašičicu, a u novoj porciji se nalaze imena likova koji su se pojavili u trejleru za sedmu epizodu "The Force Awakens".

Dizni je objavio seriju slika koje dizajnom podsećaju na kartice iz osamdesetih godina, na kojima se nalaze pojedini kadrovi iz trejlera uz po rečenicu koja otkriva imena.

Mladi britanski glumac Džon Bojega je prvi lik koga vidimo u trejleru, a momak koji zadihan u odijelu stormtrupera ide kroz pustinju zove se Fin. Kotrljajući droid zove se BB - 8, dok se Dejzi Ridli, koju u trejleru vidimo na pješčanom spideru, zove Rej, piše B92.

Svakako najvažnije otkriveno ime jeste Kajlo Ren, čije je lice u trejleru i dalje skriveno iza crnog plašta i kapuljače.

Crvena boja njegove svjetlosne sablje sa podjednako svjetlosnim balčakom upućuje na to da je u pitanju Sit i vjerovatno glavni zlikovac u epizodi (vjeruje se da ga tumači Adam Drajver), ali je moguće da je u pitanju "diverzija" Džej Džej Ejbramsa.

Objavljeno je i ime pilota X - Winga koga tumači Oskar Ajzak - Po Dameron.

Ostalo je još mnogo skrivenih imena, Fin i Rej i dalje nemaju prezimena, a vjerovatno će uskoro biti predstavljeni i prvi kadrovi sa starom gardom - Lukom Skajvokerom, Hanom Solom, princezom Lejom, Čubakom i droidima R2D2 i C3PO.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije