Film i serije

"Ratovi zvijezda" nisu dovoljni: Stiže i spin-off

"Ratovi zvijezda" nisu dovoljni: Stiže i spin-off
"Ratovi zvijezda" nisu dovoljni: Stiže i spin-off

Reditelj Garet Edvards je otkrio prve detalje o "Rogue One", prvom samostalnom spin-offu filmova "Ratovi zvijezda".

U isto vrijeme na Twitter nalogu poznate franšize objavljena je srž sinopsisa filma: "Grupa pobunjenika se ujedinjuje u hrabroj misiji da ukradu planove Zvijezde smrti u antologijskom filmu ‘Ratova zvezda’ - Rogue One".

"Za više od 1.000 generacija, Džedaji su bili čuvari mira i pravde u Staroj Republici", može se čuti u prvom trejleru za ovaj film, predstavljenom samo učesnicima "Star Wars" proslave u Kaliforniji. Na internetu za sada postoje samo verzije trejlera koje su posjetioci proslave snimali telefonom.

Smješten između trećeg i četvrtog dijela sage "Ratovi zvijezda", ovaj film biće objavljen u decembru 2016.

Garet kaže da u "Rogue One" neće postojati jasna podjela između zlikovaca i heroja, prenosi B92.

"Sve je vezano za činjenicu da Bog neće doći da nas spase i da smo prepušteni sami sebi. Odsustvo Džedaja je primijetno u cijelom filmu", rekao je on.

Felisiti Džouns koja je nedavno nominovana za Oskara zbog uloge u filmu "Teorija svega", trenutno je jedina poznata glumica koja će igrati u "Rogue One".

Kris Vajc, scenarista koji je radio i "Pepeljugu", potpisuje i scenario za ovaj film. Ideju za film dobio je višestruko nagrađivani umjetnik specijalnih efekata Džon Nol.

Inače, samo nekoliko dana ranije, predstavljen je novi trejler za sedmu epizodu "Ratova zvijezda", koji je u prvih 24 sata pregledan 88 miliona puta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije