Film i serije

Reditelj filma o poznatom superheroju obećao spektakl: Operski Spajdermen

Reditelj filma o poznatom superheroju obećao spektakl: Operski Spajdermen
Reditelj filma o poznatom superheroju obećao spektakl: Operski Spajdermen

Mark Veb, reditelj filmskog hita o čovjeku pauku, superheroju i "prijatelju iz komšiluka", obećao je da će nastavak sage "The Amazing Spider-Man 2" biti fenomenalan.

Veb je završio drugi dio filma o Spajdermenu još u junu prošle godine, a premijera se sprema za april.

"Biće silan! Povećavamo nivo efekata i akcije, ali i emocionalni kapacitet samog lika. Riječ je o jednom agresivnom koraku naprijed", kazao je Veb za "Total Film".

Veb je, takođe, dodao da se ekipa služi i terminom "operski", jer je film spektakularan, a uključeno je i pozorište.

"Riječ je o ogromnim setovima s ogromnim dijelovima. Ipak, to je i jedna vrlo intimna priča, veza između Pitera i Gven je vrlo delikatna i lijepa", otkrio je on.

Glumac Endrju Garfild će reprizirati svoju ulogu Pitera Parkera, tj. Spajdermena, a Ema Stoun će se takođe vratiti kao Gven Stejsi. Oskarovac Džejmi Foks će tumačiti ulogu zlog i opakog negativca Elektra, dok će Dejn Dehan, zvijezda filma "Chronicle", glumiti Harija Ozborna, Parkerovog najboljeg prijatelja. Šajlin Vudli je trebalo da se pojavi u ulozi Meri Džejn Votson, ali je njena uloga nedavno isječena iz filma, pa će publika njen debi u "The Amazing Spider-Manu" moći vidjeti tek u trećem nastavku, tokom 2016. godine.

Nedavno je takođe otkriveno da će za muzički dio biti zaduženi Hans Cimer, Farel Vilijams i Džoni Mar. Sa druge strane, scenaristi Aleks Kurzman, Roberto Orki i Džef Pinkner, koji su jednako zaslužni za nastavak filma, navodno su se dogovorili da ujedine pera i za četvrti nastavak serijala, na kojem će se raditi od 2016. do 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije