Film i serije

Severina prošetala crvenim tepihom SFF-a

Severina prošetala crvenim tepihom SFF-a
Severina prošetala crvenim tepihom SFF-a

Regionalna muzička zvijezda Severina Vučković večeras je prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala u haljini sa zanimljivim uzorkom i nije krila zadovoljstvo što je i ove godine tu.

"Ovdje postoji nagrada Srce Sarajeva koje svake godine dobiju prekrasni ljudi. Ako ćete izmišljati nagradu 'duša Sarajeva', možda za jedno 25 godina ja se preporučujem", kazala je dobro raspoložena Severina, prenosi Klix.

Popularna pjevačica je dodala da Sarajevo ima mnogo duša koji su ovaj grad napravili posebnim, a to je svakako i zahvaljujući SFF-u koji obilježava 20 godina postojanja. Čestitala je Miri Purivatri i cijeloj ekipi SFF-a na uspjesima koje nižu i poželjela da ovaj festival i dalje živi i dovodi velike zvijezde.

Na pitanje koliko dugo ostaje u gradu i kako će provoditi vrijeme kazala je sarkastično: "Ja samo posjećujem muzeje u Sarajevu. Mi ne idemo ni u kafiće ni restorane. Večeras kažu da je Noć muzeja, da je sve otvoreno i da je ponuda vrlo široka".

Ona će večeras gledati film "Macondo", austrijske režiserke Sudabeh Mortezai, koji se prikazuje u okviru Takmičarskog programa za igrani film.

Seve je prethodno na crvenom tepihu potvrdila da snima duet sa srbijanskim folk pjevačem Sašom Matićem, te da se pjesma zove "More tuge". Kazala je da je njen hit "Uno momento" bio namijenjen "za tijelo", a da je ovaj duet "za dušu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije