Film i serije

Šta poznati Holivudski producent misli o Anđelini?

Šta poznati Holivudski producent misli o Anđelini?
Šta poznati Holivudski producent misli o Anđelini?

Nakon hakerskih napada na Sony u javnost su u više navrata izašle povjerljive informacije o slavnim osobama koje su dosad imale prilike sarađivati s tom kompanijom.

Podsjetimo, hakeri koji se nazivaju Čuvarima mira nakon što su provalili u Sonyjev sistem, dosad su objavili niz tajnih informacija koje se tiču iznosa honorara isplaćenih glumcima s kojima je Sony poslovno sarađivao, a tokom jednog od posljednjih curenja informacija, otkrivena su i tajna imena kojima su se glumci služili kako bi identitete zadržali tajnima, piše Index.hr.

Među hakiranim informacijama sada su u javnost izašle i e-mejl prepiske između producenta Skota Rudina i predstavnice Sonyja Ejmi Paskal, u kojima je Rudin izneo poprilično oštro mišljenje o glumici Anđelin Džoli.

Po svemu sudeći, Džoli se nije svidjela ideja da Dejvid Finčer bude reditelj biografskog filma o Stevu Džobsu, umjesto "remakea" filma "Kleopatra", u kojem bi Džoli igrala glavnu ulogu.

E-mejl dopisivanje između Rudina i Ejmi Paskal počela je u februaru ove godine i Rudin, je između ostalog, napisao: "Moraš ušutkati Anđi prije nego Davidu oteža cijeli posao sa Džobsom".

U još jednom e-mejlu koji je Rudin naknadno poslao, ponovo se osvrnuo na Anđelinu, rekavši: "Ona je netalentovano razmaženo derište. Misli da je nešto posebno, a zapravo je skroz obična, jedino što ima to je slava. Ne treba praviti od muve slona s njom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije