Film i serije

Umjesto erotike, mlake seksi scene

Umjesto erotike, mlake seksi scene
Umjesto erotike, mlake seksi scene

Željno iščekivani filmski hit "Pedeset nijansi siva", režiserke Sem Tejlor-Džonson, za koji su u kinima u regionu u rekordnom roku planule ulaznice još u pretprodaji, nije zadovoljio očekivanja publike u Srbiji, gdje je u srijedu uveče premijerno prikazan.

"Ovo nije užasan film, ali nije ni superseksi i genijalan. I da, slobodno uzmite kokice, jer...", ovako priču o premijeri, kojoj su prisustvovale brojne javne ličnosti, počinje jedan od srbijanskih portala.

"Možda mame nisu ni očekivale pornić samo za njihove oči, ali više seksa sigurno jesu. I dok roman drži pažnju sado-mazo igrarijama, film na upeglaniji način prati igru moći između milijardera i naivno nevine studentkinje", stoji u tom tekstu.

Ekranizovani prvi dio erotske trilogije E.L. Džejms nije se dopao ni Tatjani Vojtehovski, TV voditeljki, koja je to prokomentarisala na Twitteru.

"On: Šta radiš sutra? Ona: Radim u gvožđari do 7. On: Želeo bih da ti grizem usnu. Kraj citata. Pa ko tako ikada razgovara??? #50NijansiSive", napisala je ona.

Pored voditeljke, među poznatima koji su film pogledali u prepunom Sava centru bili su i glumica Tamara Dragićević, pjevačica Sara Jovanović, kompozitor Marko Kon sa suprugom Milicom, Boris Trivan - Pokojna Mileva i TV voditeljka Danijela Pantić.

Iako se šuškalo da se na dodjeli "Zlatnih globusa" vidjelo da glavni glumci Dakota Džonson i Džejmi Dornan ne podnose jedno drugo, oni koji su gledali film kažu da se to u kadrovima ne vidi.

Ipak, erotike koju su svi očekivali navodno nema baš mnogo, nego je to još jedna sladunjava holivudska priča. Glumci su, kako kažu svjedoci, vrlo atraktivni, posebno u golišavim scenama, ali dame, koje su i najzagrijanije za ovu priču, neće vidjeti "atribute" glavnog glumca, jer takvih scena nema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije