Film i serije

"Zaleđeno kraljevstvo" dobija nastavak

"Zaleđeno kraljevstvo" dobija nastavak
"Zaleđeno kraljevstvo" dobija nastavak

LOS ANĐELES - Diznijev mjuzikl "Zaleđeno kraljevstvo" (Frozen), koji je ovog vikenda prešao prag od milijardu dolara zarade na bioskopskim blagajnama i tako postao najisplativiji crtani film u istoriji animacije, uskoro bi trebalo da dobije nastavak.

Zasnovan na Andersenovoj bajci "Snježna kraljica", raspjevani blokbaster, koji će ujedno biti adaptiran i za pozorište, na Brodveju, ponovo će se vratiti na veliko platno, moguće u više od jedne nove epizode.

"Trenutno razgovaramo o tome kako da proširimo priču za neke naredne nastavke. Planiramo da razvijemo novi projekat, ali još ne znamo kakav će mu biti sadržaj. Treba da radimo i na muzičkoj adaptaciji, a to zahtijeva vrijeme", rekao je za "Holivud riporter" Piter Del Veko, producent ove snježne avanture.

"Zaleđeno kraljevstvo", po njemu, duguje svoj ogroman uspjeh prije svega Džonu Laseteru, kreativnom direktoru studija za animaciju "Piksar" i "Volt Dizni", i novim tehnikama animacije, koje su omogućile da lica junaka filma budu izražajnija i da prenose emocije bez podrške dijaloga.

"A to dopire do djece koliko i do odraslih", zaključio je on, dodavši da se u tome krije čarobna formula uspjeha današnjih crtaća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije