Film i serije

Zvijezde odbijaju saradnju s Alenom

Zvijezde odbijaju saradnju s Alenom
Zvijezde odbijaju saradnju s Alenom

Slavni reditelj Vudi Alen, koji je trenutno aktuelan s najnovijim filmskim ostvarenjem "Magic in the Moonlight", u kojem naslovne uloge tumače Kolin Firt i Ema Stoun, kaže da su Al Paćino, Robert Deniro i Džek Nikolson "prezauzeti" da bi radili s njim.

Naime, Alen je nabrojao najveće holivudske zvijezde s kojima bi volio raditi, a otkrio je da najviše žudi za saradnjom s trojicom pobrojanih velikana, samo kada bi oni imali više vremena. 

Alen je kazao da je pokušavao sarađivati s trojicom holivudskih ikona u prošlosti, ali da je uvijek ostajao praznih šaka.

"Ti momci su sjajni, ali ih je veoma teško dobiti. Recimo, zvao sam Denira, a razgovarao sam telefonom sa Dastinom Hofmanom i Džekom Nikolsonom. Nikolson je isprva trebalo da glumi u filmu 'Hana i njene sestre'. Tada uopšte nisam razmišljao o Majklu Kejnu, jer nisam razmišljao o Englezu. To mi nikada ne bi palo na pamet", otkrio je Alen o filmu za koji je Kejn nagrađivan.

Takođe, reditelj je naveo da trenutno radi s Hoakinom Finiksom, kojeg je označio kao velikog glumca, kao i sa Šonom Penom.

"Ali, nikada nisam imao priliku da radim s nekim od najvećih glumačkih imena, kao što su Paćino, Deniro, Nikolson. Volio bih raditi i s Kevinom Spejsijem. Da imam bilo šta za njega, bio bih spreman za saradnju u minuti", ističe Alen.

Reditelj je naveo i da je veliki perfekcionista, koji nikada nije u potpunosti zadovoljan svojim filmovima.

"Uvijek sam razočaran, jer postoji velika razlika između onoga kako je filmski set zamišljen i kako to na kraju završi. Ono što planiraš napraviti je u tvojoj glavi, fantazija, ono što postoji samo na papiru. Na primjer, Ema Stoun treba da odradi jedan dio, koji će biti sjajan. Onda Ema ne želi to da učini, jer joj je to prezahtjevno. Ili, moramo se seliti sa jedne lokacije na drugu, jer joj je sunce prejako. Ili joj treba mnogo više vremena da promiješa špil karata, nego što biste pomislili", požalio se Alen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije