Film i serije

m:tel i Open IPTV preporučuju zanimljive filmske naslove

m:tel i Open IPTV preporučuju zanimljive filmske naslove
m:tel i Open IPTV preporučuju zanimljive filmske naslove

Televizijski kanal HBO za nedjelju,14. decembra 2014. godine u 20.05 časova, zakazuje špijunski akcioni spektakl „Džek Rajan:regrut iz sjenke“. Kevin Kostner, Kris Pajn, Kira Najtli nam dočaravaju priču u kojoj analitičar CIA otkriva dokaze o ruskoj zavjeri usmjerenoj ka uništenju američke ekonomije. On ulazi u trku sa vremenom da bi zaštitio svoju vjerenicu Keti, dok sa svojim iskusnim mentorom pokušava da zaustavi finansijsku terorističku zavjeru. Režija: Kenet Brana.

Dovoljno je reći Al Paćino, i sigurno ćete pogledati film „Pasje popodne“, koji je na programu 16.decembra na HBO u 20.05 časova. Radi se o kriminalističkom filmu gdje za vrijeme jednog od najtoplijih dana tog ljeta, tri pljačkaša amatera upadaju u banku u Bruklinu, a ono što je planirano kao jednostavna pljačka odjednom se pretvara u bizarni košmar u kome neiskusnim pljačkašima ništa ne polazi za rukom.

FOX TV vam unedjelju, 14. decembra u 22.00 časova prikazuje film“Upravo vjenčani“, a u glavnim ulogama gledajte Ešton Kučera i Britani Marfi.Dvoje mladih koji su se tek vjenčali,provodi medeni mjesec u Evropi, gdje im razne prepreke stavljaju na probu njihovu sposobnost da održe brak.

Televizijski kanal HBO Comedy nam preporučuje fantastičnu komediju „Vidžej i ja“, koja je na programu u ponedjeljak, 15.decembra u 20.00 časova. Režiju potpisuje Sam Garbarski, a igraju Moric Blajbtroj, Patriša Arket, Deni Pudi, Ketrin Misal... Kada jednog glumca greškom proglase mrtvim u saobraćajnoj nesreći,on odluči da dođe na svoju sahranu obučen u Sika i iznenadi se kada se njegova supruga zainteresuje za nepoznatog Indijca u koga se prerušio...

Iz ciklusa Svjetske kinematografije na TV kanalu Cinemax, u nedjelju 14. decembra u 20.00 časova na programu je dramsko ostvarenje „Jače od riječi“. Džon i Brenda pokušavaju da se oporave nakon tragične smrti svoje kćerke. Uz pomoć zajednice osnivaju dobro opremljenu dječiju bolnicu koja cijeloj porodici pomaže da se oporavi. Uloge tumače: Dejvid Duhovni, Houp Dejvis, Timoti Hatona, a režiju potpisuje Entoni Fabian.

Prepustite se filmskim trenucima uz Open IPTV.

Informišite se više na www.mtel.ba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije