Jet set

Ana Ivanović ugostila Švajnštajgera

Ana Ivanović ugostila Švajnštajgera
Ana Ivanović ugostila Švajnštajgera

Kapiten Njemačke reprezentacije Bastijan Švajnštajger u tajnosti je posjetio Srbiju kako bi se vidjeo sa svojom djevojkom teniserkom Anom Ivanović i upoznao njene roditelje.

Fudbaler je u petak privatnim avionom doputovao u Beograd zbog Ivanovićeve, s kojom je iste večeri posjetio jedan prestonički restoran u Zemunu.

Ana i Bastijan uživali su u poznatom lokalu sa prijateljima, teniserkinim bratom Milošem, njegovom djevojkom i s još trojicom muškarca.

Nakon dva sata, prvo je iz objekta izašlo obezbjeđenje, koje je, kad je primijetilo prisustvo paparaca, dojavilo da teniserka i njen izabranik odvojeno napuste restoran. Ubrzo je izašla Ana s bratom, a za njom i nepoznati muškarac, koji je lice skrivao rukama dok je ulazio u automobil. Mladić je najvjerovatnije izašao umjesto Bastijana, kog su telohranitelji sproveli na poseban izlaz da bi novinarima zavarao trag, piše Stil.

Inače, Švajnštajger je zbog povrede slobodan i nema obaveze oko fudbalske reprezentacije, tako da sinoć nije igrao utakmicu s Poljskom, a Ana je samo dan prije njihovog susreta u Beogradu odustala od turnira u Lincu jer se sprema za završni masters u Singapuru, što se poklapa s njegovim dolaskom u prestonicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije