Jet set

Ana ljubi Švajnštajgera

Ana ljubi  Švajnštajgera
Ana ljubi Švajnštajgera

Nova romansa je na pomolu. Kako otkriva Bild.de, jedna od najljepših teniserki svijeta Ana Ivanović i fudbaler Bajerna Bastijan Švajnštajger su već nekoliko nedjelja u vezi

Srpska teniserka i kapiten fudbalske reprezentacije Njemačke uslikani su prije dva dana u Njujorku kako se drže za ruke. Fotografija je osvanula na forumima, a u njihovom društvu nalazio se i njemački košarkaš Štefan Haman.

"Ne želim da pričam o svom privatnom životu", rekao je Švajnaštajger.

Ana se još nije oglasila o novom momku, a ostaje da se vidi koliko će potrajati najnovija romansa zanosne srpske teniserke.

"U početku su bili jako dobri prijatelji, a onda su stvari između njih postale ozbiljnije. U kontaktu su već mjesecima", rekao je jedan neimenovani prijatelj njemačkog fudbalera.

Podsjećamo da je Ana bila u vezi sa košarkašem Ivanom Paunićem. Prije njega Ana je bila u vezi sa Markom Stilitanom i golferom Adamom Skotom i teniserom Fernandom Verdaskom.

Zanimljivo je da je Ana Ivanović upravo Bastijana nominovala za "ledeni izazov", da bi on nakon toga nominovao njenog brata Miloša.

Dobro upućeni izvori kažu da ih je upoznala njemačka teniserka Andrea Petković, za koju se ranije pričalo da je bila u ljubavnoj aferi sa Švajnštajgerom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije