Jet set

Anđeiina Džoli: Kim Kardašijan je praznoglava glupača

Anđeiina Džoli: Kim Kardašijan je praznoglava glupača
Anđeiina Džoli: Kim Kardašijan je praznoglava glupača

Poznato je da Kim Kardašijan baš ne vole u Holivudu, a sada se na nju okomila i Anđelina Džoli koja je negativno komentarisala starletine apele da američka javnost reaguje na stanje u sirijskom gradu Kesabu.

Anđelina je na molbe Kim Kardašijan prokomentarisala riječima:

- Šta hoće ta praznoglava glupača? Njoj bi bilo bolje da se drži rijaliti programa i da se ne bavi navodnim humanitarnim akcijama - rekla je poznata glumica, prenosi Blic.

Ako je verovati magazinu “National Enquirer” glumica je pobjesnela kada je videla tvitove Kardašijanove i svojim najbližim saradnicima je rekla da bi bilo bolje da se vjerenica Kanje Vesta drži rijaliti šou programa i da se ovde radi o navodnoj humanitarnoj akciji i neuspješnom pokušaju da se skrene pažnja na položaj Jermena u Siriji.

Oko Kesaba, koji se nalazi blizu sirijsko-turske granice, se osim pravog, vodi i žestoki medijski rat. Dok većinski dio stanovništva koji čine hrišćani jermenskog porjekla bježi u Tursku, sirijske vlasti optužuju Turke da su dozvolili da ekstremisti sa njihove teritorije upadnu u Siriju i osvoje Kesab.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije