Jet set

Anđelina i Bred u krevetu kao zečevi

Anđelina i Bred u krevetu kao zečevi
Anđelina i Bred u krevetu kao zečevi

LOS ANĐELES - Časopis "Star" je objavio ekskluzivnu priču o detaljima iz privatnog života Anđeline Džoli i Breda Pita.

Između ostalog, pišu da je glumica opsjednuta njihovom slikom u javnosti, o neobičnom načinu na koji odgajaju svoju djecu, te o usponima i padovima njihovog odnosa, pišu Vesti Online.

Izvor tvrdi da Anđelina jako voli da kontroliše svog vjerenika i imidž u javnosti, što se odnosi i na njegov način odijevanja.

"On radi što Anđelina kaže, ali kad ona ne vidi, voli da puši marihuanu i cigarete", tvrdi izvor.

Mnoge će iznenaditi da Anđelina i dalje mrzi Dženifer Aniston, bivšu Bredovu suprugu, te da na nju i dalje gleda kao na konkurenciju, na ličnom i profesionalnom nivou.

"Anđelina prati tekstove o sebi u novinama. Sviđa joj se ta hipi slika koju javnost ima o njoj, upoređivanje sa Odri Hepbern i putovanja svijetom zbog nesebičnih stvari koje radi", otkriva izvor.

Takođe, Bred i Annđelina u svom domu nisu šefovi, već tu ulogu imaju njihova djeca - Šajloh, Medoks, Paks, Zahara, Vivijen i Noks, koja kuću znaju "preokrenuti".

"Ta djeca su divlja. Vrište u svako doba dana i noći, a još su uz to neuredna. U svakom uglu mogu se naći ostaci hrane, uglavnom od 'Mekdonaldsa', omoti od slatkiša, hrpa igračaka, pa čak i mrtve bube", govori izvor, dodavši da Anđelina i Brad misle da je to super iako bi mnogi rekli da je odvratno.

Bred je kao roditelj više disciplinovan, a najveći kamen spoticanja između ovog para su uglavnom djeca, to jest kako ih pravilno odgajati. Uprkos svim nesuglasicama, Bred i Anđelina su ludi jedno za drugim.

"Mjesto gdje nemaju problema je spavaća soba. Tamo su kao zečevi", tvrdi izvor i dodaje da se Anđelina u Brada zaljubila čim su se upoznali.

Njihova spremačica je jednom prilikom u njihovoj sobi našla brdo seksualnih igračaka.

"Čim uhvate priliku, završe u krevetu. Bred voli Anđelinu, kao i ona njega", zaključuje izvor.

Bred i Anđelina su se upoznali na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije