Jet set

Bajkovita pjevačica

Bajkovita pjevačica
Bajkovita pjevačica

Mlada kontroverzna umjetnica Lana del Rej je osoba koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, bilo da je riječ o njenim pjesmama ili stilu, po kojem je prepoznatljiva. Muzički ukus ove mlade kantautorke dopada se milionima ljudi širom svijeta, baš kao i njen retro stil sa primjesama savremenog.

Za nju kažu da je "karakteristična i bajkovita". Ima sanjalački pogled i uvijek vatrenocrvene usne. Njen stil je nepredvidiv, kao i ona sama, ali kada je ljepota u pitanju, jedno je sigurno: mami uzdahe i svojom pojavom proizvodi čaroliju. Ova raskošna ljepotica osvaja i svojim talentom koji prenosi kroz muziku, a ovo su samo neke od njenih tajni. Ono što je njen zaštitni znak svakako je kosa. Za svoju kosu koristi nekoliko preparata.

SJAJ U KOSI

"Za sjaj moje kose zaslužni su šamponi iz linije Shu Uemura", kaže Lana i dodaje: "Posebno mi je omiljen šampon Muroto Volume, koji zaista daje volumen vašoj kosi i, generalno, svi proizvodi iz ove linije su fenomenalni i nakon jednog pranja primijetite razliku".

S obzirom na to da je njen izgled veoma prepoznatljiv, interesantno je koliko joj dugo treba da se spremi za izlazak.

"U principu, to je negdje oko sat. Dosta vremena potrošim na kosu, koju sam do sada uvijala, ali u posljednje vrijeme koristim peglu za kosu. Zatim, slijedi šminkanje, ali mi najviše vremena ode na stavljanje trepavica, koje nekada stavim za minut, a nekada to traje prilično dugo, zavisno od rasploženja. Naravno, na sve to dodam svoj prepoznatljivi ruž i spremna sam za izlazak".

S obzirom na to da nije tipičan primjer potrošačkog društva, ne kupuje uvijek stvari koje su komercijalizovane, pa tako recimo koristi parfem koji nije svjetski poznat, ali koji ona obožava.

"Moj omiljeni parfem je Perfume Spring Flower Creed, za koji mnogi nisu ni čuli, ali meni jednostavno odgovara i rijetko kada ga mijenjam nekim drugim", kaže Lana.

KOMBINACIJA KREMA

Ono po čemu je ova mlada djevojka prepoznatljiva jeste i besprijekoran ten, koji redovno održava kombinacijom dva proizvoda;

"Moja tajna, ako se tako može nazvati, jeste da miješam dvije kreme Skin Caviar Luxe Cream, proizvođača 'La Prairie' sa 'Décléorovom' noćnom kremom, što daje fenomenalne rezultate", kaže Lana.

Na pitanje da li postoje proizvodi bez kojih jednostavno ne može, Lana kaže da nije toliko zahtjevna, ali da naravno postoje proizvodi koje redovno koristi.

"U mom neseseru obavezno stoji tonirana krema, koju koristim kao zamjenu za puder, tu je ajlajner, maskara, nekoliko pari trepavica i naravno neizvostavni YSL ruž, zapravo, imam na desetine njihovih ruževa, koje sam u početku počela da kupujem zbog predivnih pakovanja, da bih kasnije shvatila da su zaista dobrog kvaliteta. Inače, rijetko koji ruž mi odgovara kao YSL", kaže Lana.

Još jedan njen zaštitni znak su nokti, koje redovno nadograđuje i koji su više nego upadljivi.

"Obožavam duge nokte i nadograđujem ih od svoje 17. godine. Toliko sam već navikla na njih da ni ne znam kakav je osjećaj bez noktiju. Naravno, oni uvijek moraju biti u nekoj specifičnoj boji, najviše volim crvenu, ali nerijetko koristim i neke metalik nijanse, koje daju taj neki vamp izgled. Mislim da sam čula da neki saloni nude manikuru pod nazivom 'Lana del Rej Vamp'".

OBOŽAVA BALETANKE

I kao što su to mnogi primijetili, ova djevojka rijetko kada nosi štikle, jer obožava baletanke i ima cijelu kolekciju ovih cipela.

"Štikle nosim samo kada moram, recimo, na snimanjima editorijala, ali ih skidam čim se "svjetla pogase". Ne podnosim visoke potpetice i baletanke su uvijek moj prvi izbor", kaže Lana.

I na kraju, Lanin savjet mladim djevojkama kako da započnu svoj dan:

"Najbolji savjet je da čim ustanete popijete toplu vodu sa limunom, ne biste vjerovali kako vam to pročisti organizam".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije