Jet set

Baka Slađa proslavila djevojačko veče

Baka Slađa proslavila djevojačko veče
Baka Slađa proslavila djevojačko veče

Slađa Delibašić (45), koja se danas udaje za 15 godina mlađeg pripadnika Žandermerije Milana Pejovića, proslavila je djevojačko veče, kojem je pored kćerki Marinele i Silvije prisustvovala i unuka Tija.

Iako je već bila udata za pjevača Đoleta Đoganija, Slađa nije izgubila vjeru u brak, što se može vidjeti i na njenom licu. Na djevojačko veče stizale su njene prijateljice sa poklonima i balonima, a Slađa je nosila veo i majicu sa natpisom "Ja se udajem".

S obzirom na to da su i Slađine kćerke u muzičkim vodama, mlađa Marinela se odmah latila mikrofona i uljepšala mamino slavlje. Rijetko koja mlada se može pohvaliti da joj je i unuka bila na predsvadbenom partiju, kao što je slučaj sa Slađom, čija je kćerka Silvija čitavo veče igrala sa svojom jedinicom, koja je pored bake bila u centru pažnje.

Za dobru atmoseru bile su zadužene i pjevačicine kume Marina i Bojana, ali i ostale prijateljice koje su nosile maske i majice sa natpisom "Ona se udaje", prenosi Alo.

"Ovo je bilo moje veče na kojem smo se fenomenalno provele. Iako sam sa Milanom samo dva meseca, uvek sam odluke donosila srcem, pa sam tako i sa ovom da stanem na ludi kamen. Razlika u godinama nije bitna kada se dvoje ljudi vole i razumeju. To su bili moji argumenti i kada je moj otac negodovao zbog moje odluke. Odrasla sam i sigurna u svoje postupke, jedva čekam svadbenu ceremoniju", kaže Slađa, kojoj je bivši djever Sani Trik FX izveo striptiz kao poklon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije