Jet set

Bivši trener Olimpika razmišljao o samoubistvu

Bivši trener Olimpika razmišljao o samoubistvu
Bivši trener Olimpika razmišljao o samoubistvu

PARIZ - Bivši sportski direktor i trener francuskog fudbalskog prvoligaša Olimpika iz Marseja Žoze Anigo priznao je danas da je razmišljao o samoubistvu poslije tragične smrti svog sina Adrijana.

Anigo, koji sada živi u Marakešu, u Maroku, gdje je angažovan kao skaut francuskog kluba, rekao je u intervjuu "Pari Maču" da se nikada više neće vratiti u Marsej "jer ga sve podsjeća na sina".

Sin francuskog trenera Adrijan ubijen je u obračunu bandi u Marseju seprtembra prošle godine.

"Vratiću se u Marsej, ali samo kako bi me sahranili pored mog djeteta. Volim taj grad, ali sada ne mogu tamo da živim. Sve me podsjeća na Adrijana. Osim toga, Marsej me više ne želi zbog loših rezultata koje sam imao sa klubom", rekao je on.

Anigo u potresnoj ispovijesti francuskom listu nije mogao da sakrije žaljenje što "nije mogao da bude dobar roditelj svom sinu".

"Kad sam se razveo od njegove majke, Adrijan je želio da živi sa mnom. Potražio sam pomoć od svoje majke koja je tada živjela u Konzolu, gdje sam i ja odrastao. Adrijan je išao u koledž 'Žil Feri', gdje je i zapao u loše društvo. Očigledno je da je na ulici našao ono što nije mogao da nađe kod kuće. Mislim da mu je nedostajala majka, nisam mogao da igram dvije uloge", kaže Anigo.

Francuski trener je otkrio da je prošlog oktobra ozbiljno razmišljao o samoubistvu.

"Stajali smo na terasi jednog hotela i osjećao sam da mi život više nema smisla, Ipak, shvatio sam da ne mogu da napustim svoju porodicu", rekao je Anigo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije