Jet set

Bivši zet zove Džeja na TV duel

Bivši zet zove Džeja na TV duel
Bivši zet zove Džeja na TV duel

Ana Maksutović, kćerka Džeja Ramadanovskog, juče je u Palati pravde izjavila da je muž jeste tukao, ali da ga neće tužiti jer je on "ipak otac njenog djeteta".

Njen uskoro bivši suprug oglasio se na društvenim mrežama, gdke je u "caps locku" ispričao svoju stranu priče, objavio je Mondo.

"Ne mogu da čitam i slušam laži i bljuvotine porodice Ramadanovski, kao ni da čitam nestručno i neobjektivno prenošenje tabloidnih 'novinara' o 'monstruoznom' prebijanju Ane. Ponestalo mi je razumevanja za njenu moguću 'postporođajnu depresiju', izlive besa, psovki, ljubomore i nevaspitanja", napisao je Adil.

On je javno pozvao svog tasta da stvar riješe u - živom televizijskom duelu?!

"Javno pozivam gospodina Džeja Ramadanovskog da sa mnom gostuje u bilo kom TV duelu, ali isključivo uživo, i da popričamo o celokupnoj porodičnoj zavrzlami, jer narod očigledno želi da sazna istinu o njegovoj 'napaćenoj mezimici'", napisao je on na društvenoj mreži Facebook.

"Da li vam smeta moja boja kože ili veroispovest, ili ste ljubomorni i zavidite mi na obrazovanju jer ga vi nemate? Da li je neko dobio novčanu naknadu za ovo pljuvanje", zapitao se pjevač i dodao da za sve krivi "don Džeja Ramadanovskog" i njegove veze u policiji.

"On ima uticaj u društvu i njegovi drugovi policajci ga štite! Ana nije imala nijednu telesnu povredu i ne postoji lekarski izveštaj o navodnom prebijanju", napisao je Adil, koji u cijelom postu Anu zove djevojačkim prezimenom.

Maksutovića je Ana u decembru prošle godine optužila za nasilje u porodici, koje se, prema njenoj izjavi, odigralo pred njegovim ocem i bratom, u prisustvu njihovog novorođenog sina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije