Jet set

Depardje: Kada se dosađujem, ja pijem

Depardje: Kada se dosađujem, ja pijem
Depardje: Kada se dosađujem, ja pijem

PARIZ - U intervjuu koji je dao časopisu "So Film", slavni francuski glumac Žerar Depardje otvoreno govori o svom odnosu prema alkoholu, za koji je malo reći da je drastičan.

"Kada se dosađujem, ja pijem. Osim u slučajevima kompulsivne apstinencije. Nakon operacije bajpasa ili zbog holesterola i još nekih drugih stvari moram da budem oprezan", rekao je bard francuskog filma.

"U svakom slučaju, neću umrijeti. Barem ne još. Još uvijek imam puno energije", naveo je on.

"Kada počnem da pijem, ja to ne činim kao normalan svijet. Mogu u sebe da sručim 12, 13, 14 boca dnevno", kazao je bez uvijanja.

"Ljekari su mi tražili da im opišem kako pijem, a ja sam im rekao: počnem kod kuće sa šampanjcem ili crvenim vinom prije 10 sati. Nastavim sa šampanjcem, a zatim pijem pastis, možda pola flaše. Za ručkom popijem dvije flaše vina. U toku popodneva šampanjac, pivo i još pastisa oko 17 časova, kako bi dokrajčio onu bocu. Uveče pijem votku i/ili viski", ispričao je 65-ogodišnji glumac.

A na pitanje u kom je stanju na kraju dana sa svom tom količinom alkohola u sebi, Depardje veselo odgovara: "Nikad nisam potpuno pijan, tek malo dosadan. Sve što mi je tada potrebno je 10-minutna dremka i malo rozea i kao nov sam."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije