Jet set

Djevojka Mika Džegera se ubila zbog duga od 7,6 miliona dolara

Djevojka Mika Džegera se ubila zbog duga od 7,6 miliona dolara
Djevojka Mika Džegera se ubila zbog duga od 7,6 miliona dolara

Lren Skot, djevojka Mika Džegera, navodno se ubila zbog dugova u koje je upala njena modna kompanija.

Kako piše "Dejli telegraf", Skot je bila dužna 7,6 miliona dolara, ali ni u jednom trenutku nije željela da se obrati za pomoć ni prijateljima ni Džegeru, prenosi Blic.

Kompanija Lren Skot "LD", koja ima sjedište u Britaniji, imala je gutitak od 5,8 miliona dolara. Deficit koji je imala porastao je u odnosu na 2012. za 4,1 milion, a firma se godinama borila s gubicima.

Sveukupno, Lren, koja je u ponedjeljak pronađena obješena u svom stanu u Njujorku, dugovala je 7,6 miliona dolara, a firma nije uspjela da uplati milion funti na ime duga za prošlu godinu, iako imaju imovinu vrijednu 1,1 milion funti.

Bogatstvo Mika Džegera je procijenjeno oko 330 miliona dolara, ali je Skot, sa kojom je bio u vezi skoro 13 godina, navodno bila prevše ponosna da mu se obrati za pomoć.

Ona je u februaru otkazala reviju na Londonskoj nedjelji mode uz obrazloženje da je imala problema sa produkcijom, ali prema nekim navodima zapravo nije imala novca za iznajmljivanje prostora.

Takođe, pominje se da je željela da ima djece i da se uda za Mika Džegera. Kako je ispričao izvor blizak "Stonsima", Lren je već neko vrijeme bila depresivna i duboko uznemirena što je Džegerova porodica nije u potpunosti prihvatila. Takođe, ona je već pokušala da povrijedi sebe prije nekoliko nedjelja.

Upravo zbog toga nije pratila Džegera na turneji u Australiji, koju je inače, grupa upravo odložila do daljnjeg. Lren je protekle dvije godine dizajnirala scensku odjeću za legendarnog rokera.

Lren je pronađena u svom stanu na Menhetnu. Proglašena je mrtvom na licu mjesta, a nije bilo nikakvih naznaka da je smrt nasilna.

Istraga je u toku, saopštila je policija u Njujorku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije