Jet set

Đoković se imao rašta i roditi

Đoković se imao rašta i roditi
Đoković se imao rašta i roditi

SVETI STEFAN - Na brdu naspram Svetog Stefana, gdje se obavljaju posljednje pripreme pred sutrašnje gala-vjenčanje srpskog tenisera Novaka Đokovića i njegove vjerenice Jelene Ristić, jutros je osvanuo neobičan transparent.

Na ogromnom platnu ispred male crkve ispisano je "Imao se rašta roditi", što je dio Njegoševe fraze "Blago tome ko dovijek živi, imao se rašta i roditi", iz "Gorskog vijenca".

Prema informacijama sa lica mjesta, transparent su izradili i postavili mladi mještani iz okoline čuvenog Sveca, piše Vijesti.me.

Fanovi srpskog tenisera jedino ovako i mogu da mu upute poruke podrške, s obzirom na opsadno stanje koje već drugi dan vlada na Svetom Stefanu i oko njega.

Privatnim avionom Novak i Jelena su sinoć sletjeli oko 19.45 na tivatski aerodrom, koji su okupirale ekipe novinara, dok je porodica mladoženje u isto vrijeme stigla redovnim letom Montenegro Airlinesa.

Mladenci su stigli neočekivano kasno, pa je generalna proba vjenčanja koja je bila zakazana za 19 sati održana sa zakašnjenjem.

Tokom "svadbe vijeka" znatiželjni neće moći ni da priđu Miločeru,jer je na gotovo svakih pet metara, po jedan pripadnik privatnog obezbjeđenja i policije.

Država Crna Gora stavila je na uslugu Đokoviću i službenike policije iz sektora za obezbjeđenje lica i stvari, koji će ostati na Svetom Stefanu do 12. jula za kada je najavljeno crkveno vjenčanje.

U Crnu Goru su pristigli i pripadnici srpskih bezbjednosnih službi, kako bi, zajedno sa Novakovim ličnim obezbjeđenjem, pripadnicima protivterorističke jednice, pružili potpunu sigurnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije